Астрология

ВЕЧНИТЕ ХЛАПАЦИ на ЗОДИАКА: Тези зодии така и не порастват

Зодии които не порастват

Възрастта не е гаранция, че мъдростта и зрелостта са настъпили. Много често възрастните запазват своят детска лекомисленост и продължават да извършват необмислени действия през целия си живот. Кои са вечните хлапаци на Зодиака?

 

Близнаци

Лекомислието на представителите на този знак е много просто за обяснение: в душата, ума и чувствата им се борят желанието за постоянство и желанието за новост. Трудно е да се каже кое от двете ще спечели в тази битка. Ненапразно Близнаците се изобразяват с две лица. Представителите на този знак са покровителствани от въздуха. Може би това обяснява лекото им отношение към живота.

Близнаците се стремят да избягват трудностите, не обичат да преодоляват препятствия. Ако хората от този знак са изправени пред някакъв проблем, те се опитват да го игнорират. И когато вече това стане невъзможно, те се опитват да избягат от отговорност, оставяйки другите да разрешават трудностите.

В личните отношения Близнаците са непостоянни. Те не са против да се срещат с няколко партньора наведнъж и не искат да избират един човек. За какво им е? Толкова са добри във флирта! Опитомяването на Близнаците не е никак лесна задача…

 

Стрелец

Стрелците – ерудирани и интелигентни хора, често се държат несериозно. Всичко е заради желанието им за забавление и естествената им небрежност. Стрелецът рядко е в лошо настроение. А ако се случи, не трае дълго.

Стрелците са готови да излъжат себе си, предпочитайки сладките лъжи пред горчивата истина. Често зад смеха, шегите и самоиронията им се крият съмнения и скрити страхове.

 

Водолей

Представителите на този знак обичат да решават сложни пъзели и да разплитат загадки. Ако разберат всичко, тръгват да търсят нови приключения. Водолеите бързо се уморяват от хората около тях. Те с лекота се отървават от товара, който им е омръзнал.

За хората, родени под този знак, не струва нищо да прекъснат старите връзки, за да получат порция свежи впечатления. Това важи и за личния живот. Когато следващият етап от връзката е преминат и периодът на пеперудите в стомаха е зад гърба им, Водолеите тръгват да търсят нови приключения.

 

Риби

Рибите също са ветровити. Но само най-близките им хора знаят това. Отстрани може да си помислите, че хората, родени под този зодиакален знак, се отличават с благоразумие и деликатност. Семейството им ги вижда в съвсем друга светлина. Тези, които живеят с тях, знаят колко променливи и инфантилни могат да бъдат Рибите.

Настроението на Рибите е определящ момент, от който зависи поведението им. За тях е трудно да бъдат отговорни и да направят нещо, ако не го искат. Ако имат избор, те ще предпочетат лесен и кратък път, избягвайки трудните пътеки.

2069

Similar Posts