Астрология

Венера и Марс на 13 юли 2021 г. ще побъркат зодиите: Как борбата на стихиите ще се отрази върху живота на зодиакалните знаци

Венера и Марс на 13 юли 2021

Конюнкцията е изключително опасен аспект, особено ако включва противоположни планети по отношение на енергията, като Венера и Марс. Венера представлява елементите на водата и въздуха, а Марс е огнена планета. 13-ият е в  списъка на най-опасните дни през юли, защото е денят на конфронтацията между Вода и Огън.

Овен

Енергията на Овена ще бъде в пълен дисонанс на 13-ти. За тези вече разгорещени хора борбата на противоположни елементи ще им попречи да се успокоят и да постигнат вътрешна хармония. Хората от този знак могат да са днес изключително негативни и най-вероятно няма да могат да се съсредоточат върху важни въпроси.

Телец

За Телеца войната на тези планети ще обърка всички карти. Препоръчително е да бъдете независими във всички начинания и дела. Съветът на някой друг може да изглежда полезен, но в дългосрочен план е много вероятно да доведе до фиаско.

Близнаци

Днес за хората от този знак ще бъде много трудно да вземат решения, но като цяло този ден няма да бъде толкова опасен, колкото за представители на повечето други знаци на Зодиака. Астролозите съветват Близнаците да изоставят сложните въпроси, които изискват максимална концентрация.

Рак

Раците ще искат да активират този ден във всички области: както в любовта, така и в делата. Носенето на две дини под една мишница едновременно няма да работи, затова е по-добре да се съсредоточите върху едно нещо. За да заобиколите неприятностите, трябва стриктно да спазвате обичайния график и да не рискувате.

Лъв

Астролозите препоръчват на Лъва да посвети деня на борбата между Венера и Марс на домакински задължения. Войната между водата и огъня ще направи Лвов безразсъден, затова е препоръчително да не подписвате важни документи, да не губите пари и да не хвърляте обещания. Всяка ваша дума може да се обърне срещу вас.

Дева

Девите в този ден може да имат много нови врагове и недоброжелатели. Ето защо астролозите съветват да не реагират прекалено на чужди атаки. Ако приемате всичко навътре, животът ще ви се стори ад. Трябва да се помни, че всички трудности са временни.

Везни

За Везните това е ден на илюзии. Лошото често ще им се струва добро и обратно. Астролозите не съветват да обясняват причините за своите действия на непознати. Други ще са склонни към критика, но техните думи и коментари ще бъдат само причина да се издигнат за сметка на Везните.

Скорпион

Борбата на стихиите ще направи Скорпионите по-чувствителни и емоционални. Всякакви негативни атаки на хора и неприятни събития ще повлияят на настроението, но към края на деня Скорпионите ще могат да разберат, че това са просто дреболии. Няма нужда да се опитвате да обяснявате действията на други хора.

Стрелец

Съвместната връзка на Венера и Марс ще повлияе негативно на настроението на Стрелеца. Също така тези две планети ще блокират пътя им към успеха в любовната сфера. Харизмата и очарованието на Стрелеца ще изчезнат. Астролозите ви съветват просто да се съсредоточите върху други области.

Козирог

Козирозите ще станат много отдалечени от реалния живот. Дори и без сегашното положение на планетите, те са доста предпазливи към тълпата, но днес представителите на този знак могат да станат много необщителни. Възможно е борбата между Огъня и Водата да затвори чакрите на Козирозите и да ги накара да загубят доверие в себе си.

Водолей

Връзката на Венера и Марс ще накара Водолеите да пилеят пари. Трябва да бъдете много внимателни по отношение на финансите, особено ако сега е критичен момент. Астролозите също така отбелязват, че днес стари проблеми, които Водолеите безопасно са забравили, могат да се завърнат.

Риби

Рибите ще бъдат избухливи и настроението им като цяло ще се променя много често. Ще приключи едва в самия край на деня. Астролозите силно съветват през деня да прибягват до груба сила, изнудване и ултиматуми колкото е възможно по-малко. Трябва да се контролирате.

1896

Similar Posts