Астрология Хороскоп

Венера във Везни от 16 август до 9 септември 2021: 4 зодиакални знака ще бъдат щастливо влюбени

щастливо влюбени зодии

Венера е планетата на силата и любовта. На 16 август тя преминава във Везни, което ще отвори вратата към ново и светло любовно бъдеще. Някои знаци на зодиака ще бъдат много по -щастливи от други.  

Венера ще остане във Везни до 9 септември. През това време много от нас ще могат да намерят сродна душа или да напреднат много в съществуващите любовни отношения. Особено благоприятен е денят на самия преход – 16 август. Днес всички можем да очакваме големи успехи в любовната сфера. Ето и най-привилегированите зодии.

Лъв

Венера ще може да внесе огромно разнообразие в личния живот на Лъвовете. Това е времето, когато те ще могат да видят връзката от малко по-различен ъгъл. Ярките и положителни емоции от този период ще останат в паметта за много дълго време, затова астролозите съветват да правите необичайни неща с любимия човек. Самотните Лъвове ще намерят любов там, където дори не са очаквали да я срещнат.

Везни

Везните ще имат голям късмет, но не защото планетата преминава в техния Знак. Факт е, че Венера е техният основен покровител. Когато се справя добре, Везните са най -добри. Те ще могат да намерят сродна душа, както и да направят добро впечатление на всеки. Тяхната енергия ще бъде много креативна и мощна. Другите ще усетят това. От 16 август до 9 септември включително Везните трябва да флиртуват открито и да се срещат с хора, които харесват, без страх. Смелостта ще бъде от полза не само за мъжете, но и за жените.

Скорпион

Луната във Везни ще направи представителите на тази зодия по-отворени и добродушни. Половинките им ще усетят положителните промени в настроението на Скорпионите почти веднага. Това е идеалното време да отидете на ваканция заедно, да изведете отношенията на следващото ниво и да ги реанимирате. Ако през последните месеци са се натрупали много нерешени проблеми, то в периода от 16 август до 9 септември те ще изчезнат. Самотните Скорпиони ще станат по-отворени. Ако някой подходящ партньор се появи по пътя, способността да не криете чувствата и емоциите си ще помогне на този човек да ви хареса.

Козирог

Вселената ще помогне на Козирозите да срещнат любовта, но хората от този знак трябва да помнят, че първото впечатление ще бъде най -правилното. В любовните въпроси Козирозите трябва да разчитат на интуицията, а не на здравия разум и логиката, както по принцип правят. През този период любовта ще се носи във въздуха, а енергийните потоци ще бъдат толкова мощни, че ще бъде възможно да се прецени съвместимостта с хората дори само на базата на предчувствието. Козирозите ще могат да се приближат до всеки. Важно е само да се доверите на вътрешния си глас.

През втората половина на август и началото на септември за всеки от нас може да преуспее любовната сфера. Другите ще ви харесват много, но за да се случи това, трябва първо да се харесате на себе си.

1635

Вижте още:

Similar Posts