Лайфстайл

Виктория Бекъм тъне в дългове. Готова ли е за десетте внучета?

Виктория Бекъм

Снимка: Victoria Beckham Instagram

През последните дни семейство Бекъм отново нашумя много. Оказа се, че компанията на Виктория има много задължения. Междувременно нейният син Бруклин, който наскоро се ожени за Никола Пелц, обяви пред света, че „може да има десет деца“.

Семейство Бекъм не е толкова перфектно, колкото изглежда?

Семейството на Виктория и Дейвид Бекъм сякаш олицетворяваше идеала. Приказната сватба на 23-годишния Бруклин с 27-годишната Никола Пелц през април допълни тази красива картина. Но скоро след церемонията британските медии започнаха да съобщават за неприятностите в рая.

Явно първите напрежения са се появили по време на организацията на сватбата, за която е изцяло отговорно семейството на булката. Атмосферата нажежи и фактът, че Никола не влезе в тоалет на Виктория Бекъм. Скоро се заговори за открит конфликт между снахата и свекървата. И въпреки че 27-годишната актриса отрече тези съобщения, слуховете оставиха отпечатък върху тази перфектна снимка.

Компанията на Виктория Бекъм има милионни дългове

Сега пукнатината става все по-голяма, тъй като в медиите се появи информация за огромните дългове на бившата звезда от Spice Girls. Модната марка от висок клас Victoria Beckham и новата й марка за красота записаха загуба от 6,6 милиона през 2020 г., а през 2019 г. дългът беше 15,6 милиона, според финансовия отчет на компанията. Както съобщава порталът „Daily Mail“, компанията на съпругата на Дейвид Бекъм в момента има дълг от 53,9 милиона паунда!

 

Констатациите на сайта се оказаха верни, което беше потвърдено от говорителката на Виктория. В изявление за „The Mirror“ тя обясни огромните загуби с пандемията от COVID-19 . Общите приходи на групата Victoria Beckham Holdings били паднали с 6% до £36,1 милиона поради глобалната пандемия. Групата реагирала бързо на ефектите от пандемията и държала парите и разходите си под контрол, което довело до значително намаляване на оперативните загуби, допълни още тя.

 

Въпреки огромните финансови проблеми, няма индикации, че Виктория е решила да затвори бизнеса. Напротив, като част от козметичната марка, тя планира да пусне нови първокласни продукти. „Victoria Beckham Beauty продължава да разширява портфолиото си, като представя нова, най-добра в класа си козметика тази година“, се казва в съобщението.

Бруклин Бекъм ще има десет деца?

Е, по-добре майката на Бруклин Бекъм да започне бързо да наваксва, защото синът й сподели плановете си за бъдещето със света. А та са … амбициозни. Меко казано. 23-годишният младеж, чиято кариера на фотограф и кулинарен експерт не беше особено успешна, обяви, че най-голямото му желание в живота е да стане родител.

 

В интервю за Entertainment Tonight Бруклин призна, че иска да стане баща възможно най-скоро. И вярва, че няма да приключи с едно дете.

Винаги съм искал да бъда млад баща. Мечтая скоро да създам семейство, но разбира се, когато жена ми е готова за това. Искам да имам дори десет деца, но това е нейното тяло и нейното решение – каза синът на бившия футболист на Манчестър Юнайтед.

Тъй като работата не е приоритет за Бруклин , може да се очаква, че той ще финансира плановете си от семейното богатство. Но няма ли десет внука да съсипят тънещата в дългове Виктория?

653

Similar Posts