Визуални Тестове

Визуален тест: Избери духовен символ и узнай какво искаш да правиш с живота си

Визуален тест - какво искаш да правиш с живота си

Духовните символи са навсякъде. От листата на дървото Бодхи до Ловеца на сънища до леглото ви. И всички те символизират нещо.

Въпреки че до голяма степен сме забравили значението им в живота днес, те все още могат да направят силно психологическо впечатление в умовете ни.

Едно от най-големите предизвикателства, пред които сме изправени, е да разберем какво точно искаме да правим с живота си.

За някои целта е очевидна и ясна. Родени сме с качества и таланти, които, чрез упорита практика, можем да разгърнем. За други определянето на целта не живота не е толкова лесно.

Може дори да сте се запитали в някакъв момент от живота си: „Какво да правя с живота си?“ „Каква е моята страст?“ или „Каква е целта ми?“

Мнозина изглежда вярват, че целта произтича от специални дарби, които ви отличават от другите, но това е само част от истината. Тя произтича и от връзката ни със света около нас, така че кризата по отношение на жизнената ни цел често е симптом на изолация.

След като намерите пътя си, почти сигурно ще намерите и други хора, пътуващи с вас, с надеждата да достигнат до същата дестинация.

 

Как да проведете визуалния тест?

Седнете удобно с изправен гръб

Настройте се на получаване на съобщението и си задайте вътрешен въпрос за целта на живота си.

Погледнете внимателно изображението и интуитивно изберете символа, който отговаря на вашия въпрос.

Прочетете тълкуването му.

Не забравяйте, че смисълът на вашата съдба не е в това, което можете да получите от света, а в това, което можете да споделите със света.

 

Символ № 1

Вие знаете как да работите с нещата по-добре от другите, да подреждате и систематизирате. Вие сте изключително дисциплинирани, отговорни и трудолюбиви.

Вашият основен дар е силата на ума и волята, която няма как да не донесе положителни резултати както в материален, така и в духовен аспект.

В материалния свят вие сте отличен организатор и водач, в духовния свят сте аскет и практик.

В негативен план рискувате да попаднете под осъждането и отхвърлянето на онези, които нямат толкова силна воля и желание за ред. Затова вашата кармична задача е да помагате на хората да се изправят пред трудности и да преодолеят препятствията.

Цел: всяка ситуация е не само резултат от индивидуална воля и дисциплина, но и пример за божествена мъдрост и ред. Всичко в света е естествено и на мястото си, дори на пръв поглед да изглежда хаотично.

Вашата съдба е да се научите да виждате и да осъзнавате божествения ред във всичко, както и да насърчавате този ред.

Символ № 2

Вашият подарък е голямата ви творческа сила. Вие сте лидер, хората са привлечени от вашата светлина и енергия. Авторитетът ви е толкова естествен, че не е нужно да го изграждате специално.

Вие сте лидер.

Сред кармичните ви задачи са възпитанието на скромност, приемане, работа с гордост.

Цел: Вашият авторитет и сила трябва да допринесат за осъзнаването на божествената любов и хармония в света. Славата и силата сами по себе си не означават нищо, а светлината винаги съжителства със сянката.

Важно е да осъзнаете и приемете вътрешната си сянка, за да установите баланс на противоположностите.

Символ № 3

Вие сте изобретател и новатор. Всичко ново и необичайно в света е дело на хора като вас. В негативна проява този дар може да се трансформира в несигурност, съмнение и отричане на традицията.

Създаването на нещо принципно ново предполага осъзнаване на пълната свобода на избор и действие, с която всеки е надарен, но не всеки е готов да я използва.

Само чрез осъзнаване на тази свобода на всеки етап от нашето пътуване можете да придобиете мъдрост и знание, които ще ви отворят нови хоризонти.

Предназначение: Божествената свобода означава освобождаване от условностите на ума, слушане на сърцето си, интуитивно познание, което е възможно само в Божествения поток.

Усещайки и осъзнавайки Божествения поток, можете да създадете нещо наистина страхотно, фундаментално ново и необходимо за света.

195

Similar Posts