Във форма Здраве Отслабване

Вкусна и здравословна напитка, която премахва „любовните дръжки“, пречиства тялото и подобрява храносмилането

здравословна напитка премахва любовните дръжки

Тази рецепта ще ви помогне да засилите метаболизма си и да ускорите процеса на отслабване. Всички сме наясно, че отслабването е много труден и дълъг процес, защото обичаме храната, нали?

Но сега ще ви разкажем за една прекрасна напитка, която ще ви помогне да се справите с упоритите коремни мазнини и да изгорите  „любовните дръжки“.

Разбира се, чудеса не съществуват. Трябва да запомните, че без подходяща диета и без упражнения, няма как да се отървете от коремчето.

Да, всички искаме да се наслаждаваме на храна, бонбони, сладкиши и т.н., а в същото време всички да имаме плосък корем и стройна фигура. Това е невъзможно.

Това означава, че трябва да ядете здравословни храни и да спортувате по-често. И да, определено трябва да добавите тази супер здравословна напитка към здравословната си диета.

Тя ще ви помогне да засилите метаболизма си и да ускорите процеса на отслабване.

Нужни са ви само две съставки – канела и мед. И двете са супер здравословни и естествени и създават най-мощната комбинация, която благоприятства намаляване на теглото.

И същевременно е много лесна за приготвяне:

Добавете ½ ч.ч. канела в 200 мл преварена вода.

Оставете да подейства 30 минути, докато сместа се охлади достатъчно, след което добавете 1 ч.ч. суров мед.

Не забравяйте да добавите мед към вече охладената вода, защото ако водата е твърде гореща, това ще намали ефекта й.

Трябва да изпиете половината от тази напитка непосредствено преди заспиване, а другата половина сутрин на гладно (веднага след като се събудите).

Пийте тази смес всеки ден в продължение на един месец.

Резултатите ще са невероятни.

Напитката ще ви помогне да ускорите процеса на отслабване, да подобрите храносмилането, да премахнете паразитите, да пречистите тялото си и има още куп други ползи.

Ще забележите видими резултати още след първата седмица.

608

Similar Posts