Астрология

Всеки има своето слабо място: Как да манипулирате човек според зодията му

Как да манипулирате човек според зодията му

Всеки от нас има слабости, които могат да бъдат използвани за постигане на желания резултат. Според астролозите, различните зодии са податливи на различни манипулативни трикове. Ето какво ще проработи добре при представителите на различни зодии.

 

Как да манипулирате човек според зодията му?

Овен

Овните лесно се ласкаят. Хвалете ги, казвайте хубави думи и те ще са готови на компромис. Тяхното напомпано его ги прави уязвими за похвала и възхищение.

 

Телец

Телците винаги се страхуват от нещо. Използвайте техните притеснения и страхове, за да постигнете своето. Подчертайте възможните опасности и те с готовност ще се съгласят с вас.

 

Близнаци

Близнаците обичат тайни и загадки. Дайте им ги, създайте интрига, тогава те ще се интересуват и ще ви последват.

 

Рак

Раците са много чувствителни и състрадателни. Разиграйте драма пред тях, накарайте ги да ви съжалят и те ще бъдат готови да ви помогнат.

 

Лъв

Лъвовете се гордеят със своите способности. Предизвикайте ги и те ще бъдат готови да направят всичко необходимо, за да докажат своята компетентност.

 

Дева

Девите се поддават на изкушението. Намерете слабото им място, предложете нещо забранено и те няма да могат да устоят.

 

Везни

Везните изглеждат спокойни, но вътре има буря от емоции. Предизвикайте ги и можете да постигнете своя път, като се адаптирате към тяхното настроение.

 

Скорпион

Скорпионите не обичат, когато нещо застрашава техните тайни. Заплашете ги, че ще разкриете „кирливите им ризи“ и те ще станат кротки като агънца.

 

Стрелец

Стрелците обичат да се забавляват и намират удоволствие във всичко. Ако им е скучно, те стават уязвими. Осигурявайте забавление постоянно и те ще бъдат готови да слушат.

 

Козирог

Козирозите ценят контрола. Упрекнете ги в липсата им на дисциплина и те ще бъдат готови да следват вашите инструкции, за да възстановят репутацията си.

 

Водолей

Водолеите могат да бъдат упорити. Докоснете се до техните болезнени точки и предизвикайте техния инат, за да ги накарате да направят обратното.

 

Риби

Рибите вярват в мистиката и поличбите. Подканете ги с мистични знаци и символи и под ваше влияние те ще бъдат готови да изпълнят всички молби.

3798

Similar Posts