Езотерика

За да бъде късметът винаги с вас: Как да привлечем благополучието и да се предпазим от провал

късметът винаги с вас

Животът ни често е като клавишите на пиано – редуват се бели и черни дни, понякога може би изглежда, че няма надежда, но после, като правило, нещата започват да се подобряват.

Вероятно не сте само вие тези, които се питате: „Каква е причината за лошия ми късмет и как да поправя всичко това?“

Дали наистина всичко е толкова лошо или просто преувеличаваме?

Преди да се справите с лошия късмет, трябва да помислите, дали наистина всичко е толкова лошо или просто преувеличаваме? Ако по време на работа не са получили заслужено повишение или бонус, любимият/та ни е напуснал/а, а съседът отгоре е успял да наводни апартамента и това е станало причина, например, да изтървем за влак или самолет, то преди да започнете да проклинате неприятното стечение на обстоятелства, помислете.

Възможно ли е, всичко това да е за добро? Дали тези проблеми не ви отдалечават от много по-сериозни житейски трудности, например?

Житейските изпитания ни правят по-силни

Житейските изпитания закаляват и насърчават духовния и умствения растеж, но само ако са по силите ни. Ако ли не, тогава трябва да се справим по някакъв начин с лошия късмет.

Признаци и причини за лош късмет

Какво трябва да знаем за магичните свойства на хляба?

От древни времена един от основните признаци, че лошият късмет се е установил в къщата, е бързото разваляне на храната, особено на хляба.

Хлябът винаги е бил култов предмет за славяните. В древни ритуали с негова помощ те са призовавали духовете на късмета. За да не създавате проблеми в дома си, хлябът не трябва да се изхвърля, а през нощта в къщата задължително трябва да има хляб. Според вярванията на славяните, отсъствието му може да предскаже лош късмет и бедност.

Не се оплаквайте постоянно от живота си

Друг признак и често причина за постоянен лош късмет е, когато някой от членовете на домакинството често се оплакват от живота или повтарят поговорки, в чиито думи се съдържа отрицателен компонент: просяк, бедност, несгоди и т. н.

Не бива дори да правите това на шега. Постоянните дискусии за нечия глупост, проблеми или неуспехи рано или късно ще привлекат практически едни и същи негативни ситуации в живота ви.

Отървете се от хора, които ви действат демотивиращо и негативно

Честата комуникация с губещи, депресирани и нежелани хора също може да доведе до вашия лош късмет.

Твърдата вяра в собствените възможности, в защитата на висшите сили, оптимизмът и доброжелателността са отлична защита срещу всяко негативно въздействие.

Основни причини за лошия късмет

  • отрицателна кармична наследственост
  • зло око или проклятие
  • вашето собствено негативно мислене, вътрешно отношение към нещастни житейски обстоятелства
  • прекомерна радост от всяко събитие (например, успешна покупка, ценна находка), самохвалство и, като следствие от всичко това, най-силното „самозло“ око.

Привличане на късмет и предпазване от провал

Колкото и сериозни да изглеждат причините, породили лошия късмет, винаги можете да се справите с тях.

Ако човек няма екстрасензорни способности и познания, едва ли ще успее сам да преодолее родовото проклятие или тежки щети, така че в такава ситуация е по-добре да се консултирате със специалист.

За да може късметът винаги да е с вас

За да може късметът винаги да е с вас, направете следното: трябва да застанете в центъра на стаята, да затворите очи и да се отпуснете. Представете си, че цветните лъчи текат към вас от всичките 8 основни посоки.

Югът изпраща червени лъчи светлина, които носят признание и късмет. От югозапад има меки розови лъчи, които носят късмет в любовта.

Североизтокът дава жълти лъчи, придаващ мъдрост и желание за придобиване на нови знания.

Тъмнозелените лъчи, летящи от изток, дават здраве.

А светлозелените лъчи от югоизток носят богатство.

Северозападът дарява със сребърни лъчи, които са покровителството на небето.

От северната страна летят сини лъчи, създавайки неразрушима защита в живота. Всички тези лъчи се свързват там, където стоите. Вие сте точката на пресичане. Тяхната енергия влиза във вас през короната на главата ви.

След като създадете такава визуализация, задръжте я известно време. Опитайте се да видите цвета на лъчите, усетете ги с цялото си тяло. Това е много мощен ритуал и ако се направи правилно, късметът винаги ще бъде с вас.

1246

Similar Posts