Любопитно

За какво говорят бенките ви: Ще останете приятно изненадани

за какво говорят бенките

Няма човек без бенки! Всеки от нас ги има. Някои са малки, други – големи. Разположени са по цялото тяло.

Но, оказва се, тяхното местоположение е от особено значение. Например, някои бенки са свързани с благосъстоянието на човек, докато други с щастието в семейния живот, а трети – със здравето ни.

Нека разгледаме по-отблизо какво говорят бенките ни

Бенка между веждите

Бенка в тази област говори за бързото ви кариерно развитие. Това може да означава, че винаги ще бъдете една крачка пред колегите си.

Бенка между окото и веждата

Бенките в тази област са свързани с дома. Ако имате бенка на това място, това означава, че сте човек, който е в състояние да се адаптира лесно. Разбирате се добре с хората и лесно можете да станете лидер.

Бенка по скулата

Ако бенката е на скулата, това показва, че ви е осигурена висока позиция на работното място и вашето благосъстояние само ще се увеличи.

Бенка на горната устна

Това предполага, че темата за храната и облеклото е много важна за вас. Имате добри междуличностни умения и сте популярни сред приятелите си.

Бенка по слепоочието

Бенка на това място показва, че ще имате възможност да пътувате много през живота си. Може би работата ви ще бъде свързана с пътуване или ще имате достатъчно средства, за да пътувате за удоволствие.

Бенка по краката

Бенка на краката ви показва, че обичате да пътувате, както и да изучавате кухните на различни страни по света. Вие също сте оценени на работното място и лесно можете да станете страхотен лидер.

Бенка в дланта на ръката ви

Наличието на бенка от вътрешната страна на ръката ви означава, че никога няма да останете без пари. Вие сте умни, амбициозни и можете да заемете ръководна позиция. Ако бенката се намира на опакото на ръката ви, това означава, че имате силни финансови възможности, отлично умение да ръководите хората и разбирате от икономика.

Така ли е наистина? Споделете в коментарите

Превод и редакция: Хепи-Уомън

4700

Similar Posts