Астрология

За какво мечтае всяка зодия

За какво мечтае всяка зодия

Всеки човек има своите скрити желания и мечти, скрити от любопитни очи. Как се проявяват в живота на всяка зодия?

 

Овен

Овните са смели, активни и уверени в себе си. Те са изпълнени със силно желание да подчинят и завладее всички около себе си. Неговото желание за лидерство и управление са безгранични и Овенът ги излъчва чрез поведение и реч. Походката му е бавна, а говорът – забавен. Винаги ще защитава своя авторитет и достойнство.

 

Телец

Телецът е фиксиран върху своите и чуждите недостатъци. За него е много важен привлекателният външен вид, отличната физическа форма. Телецът е активен и целеустремен, има особена страст към спестяването на пари. Тази страст в крайна сметка може да прерасне в пристрастяване. Но в същото време той е добър приятел и е готов да помогне в трудни моменти.

 

Близнаци

Близнаците се опитват да съблазнят другите с леки приказки, тактично поведение. Те тайничко мечтаят да бъдат харесвани от всички и да спечелят сърцата с блестящите си познания в различни сфери на живота. Цял живот се стремят да намерят половинка.

 

Рак

Ракът тайно мечтае да отмъсти на всички, които някога са го обидили. Ракът има отлична памет и помни не само обиди, но и доброто отношение към него. Затова той се смята за верен и предан приятел. И ако сте се преместили в ранга на близки и желани приятели, тогава той ще може да ви изненада с неочакваните си качества.

 

Лъв

Лъвът може да впечатли със своята откровеност и прямота, въпреки нарцистичния си образ. В живота му няма място за полутонове – или всичко, или нищо. Той обича да се наслаждава на живота и никога няма да го посвети на самоцелно трупане на пари.

 

Дева

Девата е амбициозна личност, склонна да избира оригинални начини за себереализация. Това е победител, който си позволява да стои на първия ред сред успешни и богати хора. На интуитивно ниво Девата винаги ще достига до върховете на славата и всеобщото уважение.

 

 

Везни

Везните външно създават образ на спокоен, балансиран човек. Но дълбоко в сърцата си те мечтаят да шокират обкръжението си с необикновени дела и да разрушат стереотипите. Индивидуалността и независимостта заемат централно място в мирогледа им. Затова често биват неразбрани и подценявани.

 

Скорпион

Скорпионът мечтае за успех и слава, но не за да достигне върха в кариерата. Но само за да подобри собствените си способности. Въпреки всичките си разнообразни таланти, Скорпионът е лишен от практичност, което му пречи да стане по-успешен.

 

Стрелец

Стрелецът тайно мечтае да постигне успех в кариерата. Често той е прям, изключително честен и откровен. В същото време е безстрашен и лесно приема предизвикателство, като няма значение кой е противникът му. Ако Стрелецът трябва да избира: слава или пари, той със сигурност ще избере първото. За него е много важно признанието на другите и тяхното уважение.

 

Козирог

Козирогът в сърцето си мечтае за уютно място, където ще бъде щастлив с половинката. Той е гостоприемен домакин и предан приятел. Обича да прекарва вечерите вкъщи. Козирогът лесно отговаря на предложения за приятелство и лесно започва романи.

 

Водолей

Водолеят тайно желае постоянна промяна и обновяване. Често този знак е променлив в настроението, намеренията и решенията. Не понася ежедневието. Водолеите са повърхностни по отношение на парите. Следователно, с лекота и без много съжаление, той може да похарчи голяма сума.

 

Риби

Рибите се отличават с потайност, изолация и мълчание. В повечето случаи тяхното съкровено желание е да създадат семейство. Въпреки факта, че те свято почитат семейното огнище, за тях е важно да се чувстват в безопасност. Като такава защита те избират парите, любовта и славата! И всичко това трябва да е в изобилие.

1571

Similar Posts