Езотерика Любов и връзки

Загубила си си ума по него: Кармична връзка ли е това или страдаш от любовна магия

Кармична връзка или любовна магия

Не си на себе си. Не си същата като преди. Не можеш да си го избиеш от ума, макар че искаш. Заспиваш и се събуждаш с мисълта за него. Нищо друго няма значение, освен да сте заедно. Може и да има пречки, но си толкова увлечена в любовта си, че не ги отразяваш изобщо. Не можеш да мислиш трезво. Чувството те е обсебило напълно и се е превърнало в същността на твоя живот…

Познато ли ви е това състояние?

Кармична връзка ли е това или имаш направена любовна магия? Как да различим едното от другото?

Кармичната връзка често прилича на любовна магия по своето действие. И все пак това са две съвсем различни неща.

Любовната магия се прави умишлено и против волята на омагьосания и потенциално носи сериозни последствия и за двамата. Причината е, че нарушава първия закон на Вселената, а именно неприкосновеността на свободната воля.

Кармичната връзка е нещо съвсем друго. „Наследяваме“ я от минали животи и това се разбира перфектно от инкарнираните субекти  – тоест, всичко тук е по взаимно съгласие.

Да разгледаме по-подробно и двата феномена.

Любовна магия – същност, видове, симптоми и последствия

Какво е любовна магия, какви видове има, как и върху кого действа, какви са симптомите и последствията?

Какво е любовна магия?

Любовната магия е ритуал за привличане на определен човек. Често се извършва с помощта на гробищни атрибути и лични вещи на обекта на любовната магия. По същество тя е акт на насилие. С нея се цели развитието на силна привързаност, естествени предпоставки за която не са налице.

Смята се, че с любовна магия човек лишава обекта на своята страст от собствената му воля и свобода на избор. И тъй като това противоречи не само на моралните норми, но и на Вселенските закони, най-често води до трагичен изход. Като последствията не само за жертвата, но и най-вече за този, който я прави.

Любовните магии, които предизвикват чувство на любов, обикновено се извършват по егоистични мотиви. Например, при несподелена любов. Те са особено опасни, ако жертвата е семейна или е в щастлива връзка. Най-опасни са последствията, когато магията е насочена към бременна жена. В този случай инициаторът на любовното заклинание ще страда много.

Каква е разликата между любовна магия и ритуалите за любов?

Любовните магии и ритуалите за любов имат сходни цели, но се различават по своята същност. Любовните магии са насочени към определен човек, с цел да се наруши неговата свободна воля и да му се повлияе негативно на енергийно ниво. Ритуалите за любов не ощетяват никого. Те само помагат на човек да привлече любов и щастие. Не включват потискане на нечия воля и принадлежат към разновидностите на бялата магия. При тях не се проявява насилие.

Основните видове любовни магии

Любовните магии се делят на бели и черни. Първите включват апел към силите на светлината. В този случай магическият ритуал тласка хората да започнат връзка само ако първоначално проявят симпатия един към друг. Черните ритуали са придружени от обръщение към тъмните сили – демони и зли духове. Ето защо те имат нежелани последствия.

Ритуали за стимулиране на интимното желание

След като бъдат извършени, човек се отвращава от мисли за интимност с други хора, с изключение на извършителят на любовната магия. Любовното желание в този случай ще отсъства. Връзката се гради единствено на интимно привличане.

Любовно заклинание за предизвикване на симпатия

Такъв ритуал тласка хората един към друг, а по-нататъшният резултат на събитията зависи пряко от техните действия.

Магия за силна любов

Такова любовно заклинание предизвиква силно желание за близост с някого. Може да го доведе до пълна лудост. Характерно е, че нуждата от интимност може напълно да отсъства.

За любовна магия се използват снимки, вуду кукли, църковни принадлежности или лични вещи на жертвата. Някои извършват ритуали на гробища, призовавайки мъртвите или тъмните сили.

Как действа любовната магия и какво се случва с жертвата й?

Ефективността на любовните магии зависи от редица фактори. Те включват както естеството на връзката с обекта на любовното заклинание, така и времето на ритуала. Смята се, че те трябва да се извършват вечер или през нощта. Дали любовните магии работят зависи до голяма степен от вярата на човека, тоест от неговата енергия. Ако инициаторът е убеден, че може да спечели определен човек, той ще вложи много силна енергия в магията.

Какво още може да повлияе на ефекта от любовна магия?

Магическите сили на изпълнителя

За да получите желания резултат, трябва да се обърнете към истински можещи.

Човешката енергия

Хората със силна енергия са по-устойчиви на любовни магии.

Разстоянието между извършителя и жертвата

Колкото по-голямо е то, толкова по-малък е шансът за успешен резултат.

Видът на заклинанието

За всеки отделен случай се избира определен тип ритуал. Ето защо начинаещ не би могъл да се справи.

Физическото здраве на жертвата

Колкото по-добро е то, толкова по-малка е вероятността ритуалът да доведе до желания резултат.

Ако любовната магия се извърши от професионалист, резултатът е видим за съвсем кратко време. Първите промени засягат човешкото поведение. Те могат да бъдат както положителни, така и отрицателни.

Принципът на любовната магия

Първо се осъществява въздействие върху 1 чакра. В резултат на това краката на човек сами го водят до инициатора на любовната магия.

На следващия етап се потиска 2-ра чакра. Това включва предизвикване на интимно желание.

Влиянието върху 3-та чакра предполага отслабване на волята на човека. Той става податлив на внушение и пасивен. Губи интерес към всичко, което не засяга инициатора на любовната магия.

Следващият етап е появата на силни чувства. За този процес отговаря 4-та чакра.

При въздействие върху 5-та чакра други хора изчезват от зрителното поле на човека. Той започва да се интересува само от инициатора на магията.

6-та чакра отговаря за мислите на човека. Жертвата започва да мисли само за този, който я е омагьосал.

Когато 7-ма чакра е потисната, енергията от околната среда спира да тече към човека. Животът му зависи изцяло от това кой е извършил ритуала. Привързването става болезнено.

Знаци, че имате направена любовна магия

Любовната магия въздейства върху поведението и чувствата както на инициатора, така и на жертвата. Промените могат да засегнат отношенията с другите, интимния живот и човешката продуктивност. По правило те винаги са отрицателни.

Типичните симптоми на човек, обладан от любовна магия

Жертвата на любовно заклинание започва да се чувства несигурна, когато общува с противоположния пол

Психическото и физическото здраве се влошава

Човек губи желание да живее и да се наслаждава на обикновените неща

Изпитва силно желание към този, който е поръчал магията

Отношенията с другите са напълно разрушени

Последици от любовната магия

Последствията от любовна магия могат да бъдат пагубни и за двете страни. Този ритуал се счита за насилствена намеса в енергията на друг човек. Най-честите проблеми, които възникват на фона на любовна магия, са агресивността и развитието на зависимост. Ако привързаността на човек стане твърде силна, това може да доведе до алкохолизъм или наркомания. Това се дължи на факта, че не всеки е в състояние да се справи с толкова силни емоции.

Отрицателното влияние на любовна магия се връща като бумеранг към нейния поръчител. Дори и да получи това, което иска, то не гарантира развитието на щастлива и хармонична връзка. Жертвата на любовната магия ще иска да си тръгне, но няма да може. Това ще провокира конфликти и неприятни ситуации. Любовната магия може да повлияе негативно на други области от живота, като финанси или здраве.

Най-честите последици включват:

Развитието на нервност и агресия в омагьосания човек

Развитие на заболявания

Смърт

Липса на желания резултат

Получаване на обратен ефект

Изтичане на енергия от други важни клонове на живота

Ето защо магията за любов не е най-разумният начин да подобрите личния си живот. Не само, че няма да получите желания резултат, но и ще влошите още повече нещата.

Кармична връзка

Кармичното привличане между двама души се случва още в мига на първата им среща. Това изключва каквато и да било външна намеса. Сливането на двете енергии става мигновено и възниква силна зависимост, която е взаимна. Кармичната връзка е следствие от взаимната връзка на двама души в минали животи. Тя се случва, когато така нареченият кармичен дълг не е издължен и има отношения между тях, които трябва да бъдат отработени. Повече за кармичната връзка може да прочетете ТУК.

Разлика в симптомите при любовна магия и кармична връзка

Макар че те са сходни, разлики съществуват. И в двата случая привличането към определен човек е непреодолимо, но при въздействието на любовната магия човек е неадекватен, не осъзнава защо е привлечен от втората страна и действа така да се каже „на автопилот“. Здравето му – физическо и психическо, е разклатено и той се откъсва от света, сякаш заживява в свой собствен паралелен такъв. Губи връзка с реалността, държи се лошо към любимите си хора и е способен силно да ги нарани. Всичко това е следствие от намесата в енергийното му поле. Той е като обсебен, често стои и гледа в една точка, сякаш не осъзнава какво и защо прави. Тоест, омагьосаният човек се държи като пряко подчинен на чужда воля, макар и да не го осъзнава.

При кармичната връзка човек е напълно наясно с чувствата си и е напълно адекватен. Привличането е взаимно и силно. В това няма нищо лошо, ако и двамата партньори, свързани кармично се срещнат в период от живота си, когато са свободни да изградят връзка.

Проблемът настъпва, когато един от тях или и двамата са семейни или има друга причина връзката им да не бъде реализирана. В този случай страданията могат да бъдат огромни.

Как да постъпим в случай на съмнение, че партньорът ни е жертва на любовна магия или когато сме попаднали в кармична връзка, но в неподходящ момент от живота, ще говорим в продължението на този материал.  

11883

Similar Posts