Лайфстайл

Застъпничката на ваксините Дженифър Анистън взе крайно решение

Дженифър Анистън за ваксините

Дженифър Анистън прекъсна контакти с противниците на ваксинацията.

Актрисата заяви в интервю, че трябва да се раздели с някои хора от нейната среда, които са против ваксинацията. Дженифър Анистън (52) прекъсна контакта с някои хора от обкръжението й в хода на продължаващия дебат за и против ваксинацията, както обясни в интервю за „InStyle“. „Все още има голяма група хора, които се противопоставят на ваксинациите или просто не слушат фактите. Това е срам“. Темата е доста трудна, тъй като всеки има право на собствено мнение – „но много мнения звучат така, сякаш са формирани само на база  страх и пропаганда“.

Дженифър е взела смело решение и е прекъснала контакти с някои хора от обкръжението й. В края на краищата не изглежда те да са били близки приятели: „Току-що загубих няколко души в седмичната си рутина, които отказаха или просто не разкриха [дали са били ваксинирани или не], и това е жалко. Мисля, че това е тяхното морално и професионално задължение да се информираме един друг, тъй като не всички се тестваме всеки ден. “ Анистън се опитва да обучава хората относно пандемията от дълго време.

Още през юни 2020 г. тя помоли своите 37 милиона последователи да носят маски: „Това наистина не би трябвало да е проблем“, уточни красавицата. Месец по-късно неин приятел бе приет в болница поради коронавирусна инфекция и трябваше да бъде свързан с апаратни устройства. Анистън написа: „Това е Ковид. Това е реално. Не можем да бъдем толкова наивни и да вярваме, че можем да избягаме от него …“  отново също призова да носим „проклетите маски“. „Направи го за семейството си. И особено за себе си. Covid засяга всички възрасти.“

Нека помислим върху думите на певицата и дадем своя, макар и малък, принос в борбата с болестта.

2416

Similar Posts