Езотерика

Защо черно-белите сънища се считат за знак за опасност

Черно-бели сънища - знак за опасност

Всички сънуваме. Сънищата са толкова разнообразни, че дори е трудно да се класифицират по някакъв начин. Въпреки това, черно-белите сънища могат да бъдат разграничени отделно. Обърнете им специално внимание, защото те действат като знак за опасност.

 

Какви сънища са нормални?

Каквито и сънища да имате, никога не можете да изключите елемент на случайност, особено ако сънят не се е повтарял. Така е и с черно-белите сънища. Не е задължително да има някаква опасност за вас.

Но обикновено хората виждат сънищата цветни, защото те са отражение на реалността, в която съществува цялата палитра от цветове.

 

Черно-белите сънища като знак за опасност

Счита се, че черно-бял сън показва наближаваща опасност за човек и е по-добре да бъдете внимателни.

 

Липсата на цветове на дъгата в съня говори за предстоящи трудни времена, а ако монохромният сън се сънува всяка нощ или се повтаря след няколко нощи, може би е добре да се сдобиете с талисман за защита от негативни влияния.

 

Ако черно-белият сън не е нещо обичайно за вас, няма да навреди да приемете този знак сериозно. Може би правите нещо нередно и е време да преразгледате пътя си, да се отървете от натрупания негативизъм. Работата върху собствената ви личност ще помогне да се сведе до минимум опасността.

 

Казват, че черно-белите сънища носят недвусмислено послание: трябва да обърнете внимание на някакъв проблем, вероятно кармичен. Ако е време да „ си плащате сметките“, тогава е по-добре да не се опитвате да го избегнете – няма да се получи. Някои от вашите действия трябва да бъдат коригирани.

 

Черно-белите сънища не са еднозначни

Ако насън сте изпитали радост и образите са били оптимистични, тогава не трябва да очаквате нищо лошо. Трябва да се обърне специално внимание на обезпокоителните видения, особено ако сънят може да се нарече кошмар.

 

В същото време, преобладаването на бялото в съня говори за правилните действия от ваша страна, а преобладаването на черното показва грешки, които е най-добре да се коригират навреме, преди да е станало твърде късно.

 

Повечето хора отбелязват, че монохромните сънища са по-често срещани през зимния сезон, когато ни липсват толкова ярки цветове, жизнеността ни е намалена и настроението ни оставя много да се желае. Може би просто трябва да си дадете почивка или да помислите за нещо интересно, като например да започнете да рисувате с ярки цветове. И тогава негативността в сънищата ще изчезне.

81

Similar Posts