Езотерика

Защо не бива да спим пред огледалото

защо да не спим пред огледало

Вероятно доста от нас са наясно с мистичната сила на огледалата и знаят, че те имат свойството да ни влияят на подсъзнателно ниво. Но не всеки разбира пълната опасност от тях. Огледалата наистина съхраняват много информация от миналото и бъдещето, те крият дълбоки тайни зад гладката си повърхност и естествено привличат вниманието на езотериците.

Още от древността на огледалата се отделя специално внимание, а за тяхната сила се разпространяват много легенди. Те свързват нашия свят с другия, „тъмния“. Затова трябва да сме внимателни с този крехък и опасен аксесоар.

Защо не е добре да спите пред огледалото?

Фактът, че счупването на огледало е на лошо е познато на почти всеки, но защо не се препоръчва да спите пред огледалото? Сега ще се опитаме да ви обясним. Има много теории за това суеверие и всички те са доста плашещи. И така, ето най-основните от тях.

защо не бива да спим пред огледалото

Огледалото – врата между два свята

Твърди се, че зад огледалната повърхност се намира друг свят, а тъмните сили живеят зад него. И през нощта те имат всички шансове да излязат и да нарушат живота ни. Огледало служи като врата към нашия свят и нечиста сила може да ви „почете с присъствието си“, докато спите.

Огледалата като енергийни вампири

Огледалата работят като енергийни вампири – те акумулират цялата енергия, като по този начин ни опустошават, отнемайки цялата положителна ни нагласа. А по време на сън сме незащитени, така че огледалата се хранят с енергия и стават по-мощни.

Душата „скита“ насън

Счита се, че насън душата се скита и ако по невнимание попадне в „огледалото“, тогава няма да има път назад. Тялото умира насън, без да чака завръщането на душата обратно.
Вярвате или не, окачването на огледала пред леглото определено не си заслужава. В крайна сметка никой от нас не може на 100% да знае какво се крие зад огледалото.

Важен съвет: Никога не купувайте употребявани огледала! Най -добре е да ги направите по поръчка и да сте сигурни, че няма драскотини по гърба.
Не забравяйте, че най-доброто огледало е новото огледало, но не трябва да го позиционирате в спалнята!

1184

Similar Posts