Психология

Защо не трябва да продължите да общувате с човек, който ви е предал?

Защо не трябва да продължите да общувате с предател

Предателят определено ще ви отмъсти за щедростта ви…

Прошката е щедрост. Но продължаването на комуникацията е глупаво…

Можете да простите на предателите. Ако имате моралната сила за това, тогава можете да простите. Но продължаването на комуникацията с предател е опасно. И да го пуснеш отново в живота си, в дома си също е опасно. Защото предателят определено ще ви отмъсти за вашата щедрост. И той ще те накаже за глупостта. Продължаването на връзка с предател е грешка, която рано или късно ще бъде наказана.

 

Дори ако изглежда, че предателят се разкайва и горещо ви благодари за вашата доброта.

Грешката се прави от този, който отново влиза във връзка с предателя. Щедростта понякога граничи с глупостта.

Веднага простите на предателя, веднага започва да крои план за отмъщение. И той със сигурност ще ви отмъсти за предателството си. Звучи абсурдно, нали? Да отмъсти за собствената си нечестност. Но точно така става…

 

Предателят тайно ви обвинява, че сте го принудили да го предаде. Вие сте този, който го докарал до там! И имате наглостта да се рекламирате за негова сметка, показвайки доброта и щедрост. Вие грешите, а не той!

 

Предателят се измъчва и от недовършено дело. Той е щял да ви унищожи. Затова ви е предал. Но не се получило. Така че трябва да доведе плана докрай, да завърши започнатото при първата възможност. Желанието не е изчезнало. Завистта и омразата не са изчезнали. Дори са се засилили.

 

Сега предателят познава природата си. Той е нарушил моралния закон – някакъв важен бушон е изгорял в него. Спирачките са отказали и вече не работят. Да се ​​занимаваш с предател е като да караш кола с повредени спирачки. Предателят е осъзнал своята същност и ще действа в съответствие с нея.

Много е глупаво да се допускат в живота такива, които са предали някого. Дори и не вас лично. И е много неразумно да продължите връзката с предател, да го направиш свой приятел, да го каниш у дома, да общуваш… Това не е щедро. Това е глупаво. И със сигурност ще завърши с атака.

Можете да се справите с враговете си. Но предателите могат да унищожат дори великите и силните.

Защото великите и силните винаги са щедри.

Щедростта към предателя, ако все още сте живи след предателството му, е да стоите възможно най-далече от него. И никога не го допускайте в дома и живота си отново.

479

Similar Posts