Лайфстайл

Защо никой не знае за съществуването на Лора, сестра на принц Хари и Уилям

Лора, сестра на принц Хари и Уилям

Британските монарси редовно са в светлината на прожекторите, но какво всъщност не знаем за тях? Например, че принц Уилям и принц Хари имат още една полусестра – неизвестната доведена сестра. Има, обаче, основателна причина да не се говори често за това…

Даяна и Чарлз

Историята на брака на Даяна и принц Чарлз е добре позната на широката публика. Ожениха се, имаха две прекрасни деца, но любовта помежду им бързо изстина. Сърцето на Чарлз вече принадлежи на друг и бракът му с Даяна не промени нищо.

Фактът, че принц Чарлз поддържа връзка с Камила Паркър-Боулс дълги години, включително по време на брака си с Даяна, не е нищо ново. Те се разделиха в даден момент. Но въпреки че двамата започнаха нова връзка и се ожениха, те продължиха да се виждат. Твърдението на Даяна: „В този брак бяхме трима, така че беше малко претоварено“ не изисква допълнителни обяснения.

Лейди Ди

Въпреки силния натиск, Даяна успя да се овладее. Тя взе насериозно ролята си, участва в благотворителни проекти и спечели сърцата на мнозина. Превърна се и в икона на поп културата. И все пак, най-важното нещо в живота й бяха децата. Даяна винаги се е опитвала да сведе до минимум участието на бавачки или роднини. Само тя се грижеше за децата и графикът й беше напълно приспособен към това. Даяна искаше да участва в живота на Уилям и Хари и направи всичко възможно това да се случи.

След развода Даяна загина в автомобилна катастрофа. Смъртта й порази всички.

Но защо никой не знае за съществуването на Лора, сестрата на принц Хари и Уилям?

 

Връзка с Камила

Когато принц Чарлз поднови връзката си с Камила през 2005 г., светът беше хвърлен в смут. Даяна винаги е била обичана от публиката, но слуховете, че Чарлз не винаги се е държал добре с нея, не помогнаха по време на обявяването на новата й връзка. Мнозина имаха чувството, че Камила е заела мястото на Даяна. Бракът с Камила обаче направи принца щастлив.

Когато Хари публично заяви, че Камила не е зла мащеха, публиката се успокои. Децата обаче бяха повече. Самата Камила също имаше брак и две деца. Фактът, че Камила има син, е известен на широката публика. Но малцина са чували за дъщеря й.

 

Децата на Камила

Синът на Камила, Том Паркър Боулс, никога не е имал проблем с прожекторите. Той е уважаван хранителен критик и писател. Той също се появява редовно по британската телевизия. Участва няколко пъти в шоуто „Masterchef“ и асистира на главния готвач Гордън Рамзи в телевизионното шоу „Словото с буквата“ F „. За сестра му обаче беше много по-трудно да бъде в светлината на прожекторите и то с основателна причина …

Лора, сестра на принц Хари и Уилям

Том Паркър Боулс

 

Лора Лопес

Лора Лопес е дъщеря на Камила. Въпреки че от време на време посещава важни събития като сватби, тя предпочита да остане на заден план. Дори когато присъстваше на важни събития, тя се стараеше да бъде инкогнито.

Това се дължи на детския й опит с британската преса. Тъй като Камила винаги е била наблюдавана от журналистите и Лора, и Том израснаха заобиколени от внимание.

Двамата редовно трябваше да се справят с папараците. Том откровено разказва за опита си с фотографите: „Те са хулигани. Всичко, което исках да направя, беше да ги ударя в лицето, но не можах.“ Въпреки откритото отношение на брат си, Лора предприема обратния подход. Тя се опита да се пази от светлината на прожекторите.

Жертва

Бягството на Лора от живота под светлината на прожекторите не мина без борба. За да направи това, тя трябваше да направи жертви. Например, тя трябваше да се дистанцира от семейството си, за да може пресата да й обръща по-малко внимание. Това, разбира се, не винаги е било лесно за майка й. Сега Лора е създала семейство и получава много любов.

1405

Similar Posts