Астрология

Защо зодиите се развеждат: Основната причина за раздяла

защо зодиите се развеждат

Трудно е да се предвиди дали влюбените ще останат заедно до края на живота си или не. Но астролозите така или иначе са открили най-честите причини за развод сред знаците на зодиака, така че нека да ги видим.

Причината за развода може да бъде повлияна не само от семейни конфликти, ежедневни проблеми и разногласия, но и от характерите на зодиите, които да се окажат несъвместими, например. Експертите обясняват защо зодиите се разделят и дали е възможно да се избегне това и да се  спаси семейството.

Овен

За Овните е трудно да направят отстъпки и да признаят, че грешат – това е основната причина за конфликти в семейството им. Често представители на това съзвездие се превръщат в истински домашни тирани, а любимият човек просто е уморен от горещия нрав на партньора. Веднага след като Овенът прекрачи границата, търпението на другата половина свършва. Напълно възможно е да се предотврати разводът, но за това Овните трябва да сдържат и контролират емоциите си и по-често да се вслушват в мнението на половинката.

Телец

Телецът е Знак, за който семейните ценности и домашният уют са преди всичко друго. Представителите на това съзвездие рядко влизат в конфликти и, ако е възможно, се опитват да ги предотвратят. Ако обаче се образува дупка в семейния бюджет, това дори може да раздразни дори балансирания Телец. Проблемите с парите могат не само да предизвикат кавги, но и да доведат до окончателна раздяла. Следователно, Телецът трябва да създаде собствено семейно гнездо само ако има силна почва под краката си и постоянен източник на доходи.

Близнаци

Близнаците са много общителни и в кръга на приятелите им може да присъстват и представители на противоположния пол. Любимият човек може да се съмнява в лоялността на Близнаците при това положение, което прави кавгите твърде чести. В крайна сметка и самите Близнаци, и техният партньор може да се уморят от живота, подобен на вулкан и в този случай раздялата е неизбежна. За да поддържате връзката, просто трябва да ограничите контактите си с приятели от противоположния пол.

Рак

По правило Раците създават силни и щастливи семейства. Има обаче неща, които представителите на това съзвездие просто не могат да понасят. Например, ако любимият човек дава приоритет на мнението на близките и обсъжда семейните проблеми с тях, а не с Раците. Постоянните съвети от свекърва или свекър могат не само да дразнят Рака, но и да го накарат да  мисли за развод . В този случай Раците или ще трябва да се примирят с факта, че мнението на партньора е по-важно от мнението на родителите им, или да се опитат да говорят с него, за да подобрят ситуацията.

Лъв

Лъвът смята, че винаги и във всичко е прав, затова рядко се вслушва в думите и съветите на партньора си. Представители на това съзвездие искат да контролират всичко: от избора на спално бельо до отглеждането на деца. Разбира се, в първите години на брака партньорът може да се примири с факта, че любимият му човек иска винаги да бъде начело, но с течение на времето непрекъснатото угаждане на кралската природа става непоносимо. От този момент започват постоянни кавги и разногласия, които водят до раздяла. Лъвовете трябва да се вслушат в мнението на партньора си, дори ако то не съответства на техните възгледи и изглежда абсурдно.

Дева

Девите обичат, когато всички отговорности в семейството са строго разпределени между съпрузите. Ако любимият човек започне да избягва задълженията си, това дразни Девата. Също така, представителите на това съзвездие обикновено са привърженици на здравословния начин на живот, поради което реагират много изразително на лошите навици на партньора си. В резултат на това съпругът се уморява да живее под постоянен контрол. За да избегнат раздялата, Девите трябва да дадат на любимия човек малко повече свобода и да се опитат да намерят компромиси, а не да дават ултиматуми.

Везни

Представителите на това съзвездие са трудни за вбесяване. Готови са да издържат истериите и скандалите на партньора, да правят компромиси, да проявяват привързаност, когато любимият човек започне да повишава тон, но … всичко това е до определен момент. Веднага щом семейният живот стане твърде труден за Везните, те са принудени да заявят на съпруга/та си, че бракът им е приключил. Ако Везните искат да създадат силен семеен съюз, те трябва да намерят спокоен и уравновесен партньор, който ще се опита да поддържа хармония в семейството.

Скорпион

Скорпионите не търпят рутина и монотонност и често се опитват да унищожат скуката с нови емоции. Един от начините да ги получите е като флиртувате с противоположния пол. Разбира се, не всеки човек е готов да се примири с такова поведение на своята половинка. За да избегнат развода, Скорпионите трябва да дадат приоритет и да се опитат да получат силни емоции с любимия човек, а не извън връзката.

Стрелец

Огънят вътре в Стрелец не угасва дори в зряла възраст. Веднага щом партньорът започне да вярва, че Стрелецът се е успокоил, той веднага дава нещо неадекватно. Доста често техните избраници трудно се примиряват с факта, че Стрелецът никога няма да порасне и стигат до извода, че представителят на това съзвездие е просто неподходящ за сериозни връзки и семеен живот. Именно в такива моменти започват скандали, които водят до края на брака. Стрелецът трябва да е наясно, че семейният живот предполага отговорности и ако не е готов за това, значи още не е узрял за сериозна връзка.

Козирог

Козирозите са родени кариеристи. Не е изненадващо, че най-често конфликтите в семейството им възникват именно поради работата. Наистина, представителите на това съзвездие се опитват да работят неуморно, но може да е трудно за любимия човек да разбере, че правят това само в името на семейството. За съжаление, партньорът не винаги оценява положително усилията на Козирозите, а понякога дори ги възприема като начин за бягство от ежедневието. В този случай Козирозите не са в състояние да повлияят на ситуацията. Ако другата половинка не може да оцени тяхната упорита работа, тогава разводът е неизбежен.

Водолей

Водолеите изпитват големи трудности да се сбогуват с ергенския си живот. Дори след брака им е трудно да се включат в ежедневните проблеми и рутината, които заместват забавлението и свободата. Понякога Водолеите намират причина да избягват задълженията си и да отидат при приятелите си. Но подобни измами скоро се разкриват и стават причина за сериозен скандал. Ако това се случва твърде често, в крайна сметка Водолеят ще получи желаната свобода. Но ако представителите на това съзвездие наистина искат да спасят семейството, те трябва да помислят предварително дали са готови да се откажат от шумните забавления и да ги заменят със спокойна почивка със  семейството си.

Риба

Рибите са много потаен знак и понякога тази черта на характера дразни партньора им. Ако преди сватбата представители на това съзвездие са готови да споделят мислите и преживяванията си, то в брака това е много по -сложно. Понякога им се струва, че любимият човек не трябва да знае за всички проблеми, затова мълчат за тях. С течение на времето партньорът престава да им вярва и Рибите вече не изглеждат толкова надеждни и верни спътници в живота. За да не завърши бракът с развод, е необходимо да се отваряте по-често към партньора и да не се страхувате, че ще му е болезнено да изслуша преживяванията ви.

2612

Similar Posts