Хороскоп

Здравен хороскоп 28 декември 2021

Здравен хороскоп 28 декември 2021

ДНЕВЕН ХОРОСКОП

Дневен хороскоп 28 декември 2021

Любовен хороскоп 28 декември 2021

Финансов хороскоп 28 декември 2021

Кратък съвет от астролога Ина за всяка зодия: 28 декември 2021

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

🍀🍀🍀 Седмичен хороскоп 27 декември 2021 – 02 януари 2022 🍀🍀🍀

❤❤❤ Любовен седмичен хороскоп 27 декември 2021 – 02 януари 2022 ❤❤❤

💲💲💲Финансов седмичен хороскоп 27 декември 2021 – 02 януари 2022💲💲💲

🌼🌼🌼 Женски седмичен хороскоп 27 декември 2021 – 02 януари 2022 🌼🌼🌼

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП

Пълен хороскоп за декември 2021

Пълен месечен хороскоп януари 2022

Финансов месечен хороскоп януари 2022

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Здравен хороскоп зодия Овен – хороскоп 28 декември

На 28 декември 2021 някои стари заболявания могат внезапно да напомнят за себе си. Денят е добър за почивка, преосмисляне на начина на живот и предприемане на конкретни действия за неговото подобряване. Не прекалявайте във фитнеса – има опасност от нараняване и напрежение. Погрижете се за кожата, ноктите и маникюра.

 

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Здравен хороскоп зодия Телец– хороскоп 28 декември

На 28 декември 2021 е препоръчително да стоите далеч от хора, които са мрънкащи и негативно настроени като цяло. Вашето психическо състояние не е достатъчно стабилно, че да ги изтърпите. Вземете мерки да се успокоите, в противен случай може да си докарате нервен срив.

 

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Здравен хороскоп зодия Близнаци – хороскоп 28 декември

На 28 декември 2021  можете лесно да се справите със задачите си, но помислете как да подобрите храненето си, за да получавате достатъчно витамини и минерали. Подходящите хранителни добавки също ще бъдат от полза, проверете най-добрата опция.

Grewia-дневен здравен хороскоп (1)Grewia – дневен здравен хороскоп за 28 декември 2021

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Здравен хороскоп зодия Рак – хороскоп 28 декември

На 28 декември 2021 не пестете от лични грижи, почивка и закупуване на лекарства. Не се колебайте да опитате нови неща, да започнете диета или да си направите разкрасителни процедури. Избягвайте пикантни и мазни храни – вероятни са проблеми със стомаха и храносмилателната система като цяло.

 

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Здравен хороскоп зодия Лъв – хороскоп 28 декември

На 28 декември 2021 здравословният проблем, който ви притеснява от дълго време, може отново да напомни за себе си. Основните грижи днес ще са свързани с храненето и изготвянето на правилното меню, така че внимавайте какво купувате в магазините, наблегнете на това, в което сте сигурни. Денят е подходящ за разтоварване и диета. Пазете се от пикантна храна и не прекалявайте с алкохола.

 

 

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Здравен хороскоп зодия Дева – хороскоп 28 декември

Вашето здравословно състояние на 28 декември 2021  ще е доста добро. Само избягвайте неприятните хора, които могат да ви вбесят и всичко ще е наред. Не забравяйте и да ограничите приема на сол.

Grewia-дневен здравен хороскоп (2)

Гревия – дневен здравен хороскоп за 28 декември 2021

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Здравен хороскоп зодия Везни – хороскоп 28 декември

28 декември 2021 е неблагоприятен ден за започване на физически упражнения и активен спорт. Апетитът ви ще е добър, но не прекалявайте, освен ако не спортувате усилено. По-добре е да правите водни процедури, да плувате и да приемате повече натурални сокове. Задачата ви днес е да запълните енергийния си дефицит днес.

 

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Здравен хороскоп зодия Скорпион – хороскоп 28 декември

28 декември 2021 е невероятно добър ден за всичко ново и различно. Нови методи, за които не сте знаели преди, ще донесат големи ползи. Така че не се колебайте да задавате въпроси на лекаря си. Единственото нещо, което може да ви навреди днес, е мързелът и пасивността. Ето защо е по-добре да не отлагате физическото натоварване.

 

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Здравен хороскоп зодия Стрелец – хороскоп 28 декември

На 28 декември 2021  намалете темпото и си починете. Енергията ви днес е достатъчна само за ежедневните ви задължения и рутинни задачи. Не прекалявайте във фитнеса и слушайте внимателно препоръките на специалистите – това ще ви помогне да подобрите здравето си си и да избегнете фатални грешки.

Grewia-дневен здравен хороскоп (3)

Grewia – дневен здравен хороскоп за 28 декември 2021

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Здравен хороскоп зодия Козирог – хороскоп 28 декември

28 декември 2021 е благоприятен ден за всякакви начинания. Днес имате достатъчно енергия за всичко, възползвайте се максимално. Ако някой умишлено ви ядоса, не му обръщайте внимание. Свържете се със специалист, ако почувствате неразположение. Някои хора могат да внесат объркване в живота ви – не им го позволявайте.

 

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Здравен хороскоп зодия Водолей – хороскоп 28 декември

28 декември 2021 е много добър ден за хората зодия Водолей. Ще се чувствате страхотно и ще се радвате на безпрецедентен прилив на сила, но това не означава, че трябва да не се грижите за здравето си. Основната опасност за деня ще бъде свързана със злоупотреба с алкохол. Бъдете внимателни по време на шофиране.

 

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Здравен хороскоп зодия Риби – хороскоп 28 декември

28 декември 2021 е ден за започване на нещо ново, като козметични процедури, посещение в салон за красота или рутинни упражнения за отслабване. Добре е да направите един разтоварващ ден, да подхраните тялото си с маски за коса и кожа. Избягвайте теченията, защото има голяма вероятност от настинки и обостряне на хронични заболявания.

 

79

Вижте още:

Similar Posts