Във форма Здраве

Здрави ли сте: Бърз и лесен тест разкрива моментното ви здравословно състояние

лесен тест дали сте здрави

Тези бързи тестове за здраве ще ви помогнат да разберете моментното ви здравословно състояние.

Ако дадете положителен тест дори само на един от тях, незабавно посетете лекар.

Натиснете краката, за да проверите нивото на солта в тялото

С помощта на палеца натиснете 3-4 точки на краката. Ако те останат бели за няколко секунди след отстраняване на палеца, това означава, че имате задържане на течности. За да разрешите този проблем, ограничете приема на сол и премахнете преработените храни от диетата си. Също така, пийте много вода, за да отмиете излишния натрий.

Натиснете пръстите си, за да проверите нивото на желязото

Дръжте дланта си нагоре и след това натиснете пръстите си надолу. Появяват ли се дълбоки линии на ръката заедно с бледи? Ако е така, това може да означава, че страдате от анемия, причинена от липсата на желязо в диетата ви.

Тествайте за оригвания, които показват усвояване на хранителни вещества

Поставете супена лъжица сода за хляб в чаша вода, оставете я да се разтвори и изпийте. Ако оригването се появи веднага, това е добър знак. Добавянето на алкално съединение към кисела среда създава газ. Следователно, ако не се оригвате, тогава нивата на киселината ви могат да бъдат твърде ниски и може да не успеете да усвоите всички хранителни вещества от храната, която ядете.

Прочетете регистрационния номер, за да проверите зрението си

Стъпка 20 крачки от колата и се опитайте да прочетете регистрационния номер. Можете ли да го видите ясно? Размазаното изображение показва, че не виждате достатъчно добре, за да шофирате безопасно без лещи или очила.

Погледнете кожата около очите, за да проверите нивата на холестерола

Проверете кожата под и над очите. Ако около очите има жълти точки, това показва, че имате високи нива на холестерол. Не изпадайте в паника и се консултирайте с лекар.

Проверете пулса си, за да проверите за непоносимост към храни

Този тест е идеален за вас, ако някога сте чувствали, че подуването на корема може да се дължи на хранителна непоносимост. Проверете пулса си, седнете и изяжте част от храната, която обичате. Проверете пулса си отново! Ако той се е увеличил, има вероятност да сте с хранителна непоносимост.

Духнете свещ, за да изпробвате дробовете си

Застанете на около тридесет сантиметра от свещта и издишайте силно. Ако остане запалена, това може да означава, че имате астма. Ако нямате други симптоми, като нощна кашлица, но все още не можете да загасите свещта, работете, за да подобрите физическата си форма.

Сутрин плюйте в чаша, за да проверите за кандида

Плюйте сутрин в чаша вода. Ако слюнката ви стане сива след няколко минути, това означава, че имате кандида. Отслабената имунна система и храносмилателните проблеми са най-честите причини за свръхрастеж на кандидоза и това е свързано с умора и алергии.

Свийте мускулите си, за да тествате силата на мускулите на тазовото си дъно

Свийте мускулите на тазовото дъно за няколко секунди, докато седите. Отпуснете се и повторете отново. Ако ви е трудно да изпълнявате 10 пъти, това показва, че мускулите на тазовото ви дъно са слаби, което увеличава риска от ceкcуални проблеми и стресова инконтиненция.

10135

Similar Posts