Любов и връзки

Женски трикове: 13 неща, с които ще му откраднете сърцето

Как да му откраднете сърцето

 Има много женски трикове, които помагат на жените да спечелят сърцето на мъжа. Днес ще ви представим тринадесет от тях, които доказват това.

Мислите ли, че мълчанието на жената може да накара мъжа да й липсва?

Определено да! Ако един мъж харесва някоя жена, той я цени и тогава внезапното й изчезване от живота му не остава незабелязано. Мълчанието е начин за манипулиране и то много успешен, само не бива да стигате твърде далеч. В противен случай можете да получите обратния резултат, тоест мъжът, обиден, да ви игнорира напълно.

Но в умерени дози, мълчанието от ваша страна ще помогне на мъжа да разбере себе си и да осъзнае колко сте му скъпи, твърдят психолозите.

Женски трикове, които ще накарат един мъж да тича подир вас

Прекратете всеки контакт

Просто спрете за известно време всякакви контакти с мъжа. Не се обаждайте, не пишете, не коментирайте публикациите му. Разбира се, много е трудно да издържим дори един ден без да общуваме с любимия човек, защото имаме нужда от него. Имаме потребност да го чувстваме до себе си и да споделяме мислите и действията си, търсейки неговото одобрение и похвала.

Но и мъжът трябва да чувства същото.

В противен случай той никога няма да разбере колко сте му скъпи. Ето защо, за да осъзнае един мъж колко много му липсвате, е необходимо за известно да ограничите всякакви контакти с него. За да се справите по-лесно с изкушението да се обадите или да му пишете, намерете си занимание, който изисква пълната ви концентрация.

Не отговаряйте веднага на неговите обаждания и съобщения

Никога не отговаряйте на мъжа веднага. Изчакайте малко и след това го направете. Или изчакайте второ обаждане. Винаги можете да кажете, че не сте могли да отговорите, защото сте били заети. Иначе той може да остане с впечатлението, че винаги сте свободни и винаги готови за всичко. Така ще се покажете като лесно достъпен и незает човек сте.

И обратно – като не му отговаряте веднага, ще му дадете време да му липсвате и да помисли колко много му липсвате. Той ще чака вашия отговор, непрекъснато ще проверява телефона и ще мисли за вас. Мъжете са хищници по природа, а вие сте плячка за него. Повярвайте ми, хищникът никога няма да пусне плячката си. Той ще я гледа и чака. Паузата ще го възбуди още повече.

Как да водите кореспонденция с мъжа?

Помнете основното правило на всяка кореспонденция с мъже. Ако мъж ви е написал две думи, не му пишете роман в отговор. Отговорете му със същите едносрични думи. Следвайте това правило до края на диалога. Не го бомбардирайте с безкрайни въпроси. Едно съобщение, един въпрос. Изчакайте отговор. Ако е написал съобщение от повече от едно изречение, отговорете му със същото. Ако мъжът не харесва гласовите обаждания или му е неудобно да ги чете в офиса на работа, не му ги изпращайте. Не се увличайте прекалено с емотикони. Не всеки ги обича и разбира. И не забравяйте, че не трябва да отговаряте веднага, просто задръжте малко на пауза. Това ще накара мъжа да се тревожи и да мисли за вас. Бъдете първият, който прекратява чата. Не позволявайте на мъжа да се умори да ви отговаря.

Как да говорим с мъжа по телефона?

Същото правило важи и за телефонните разговори. Когато вече сте направили необходимата пауза и той ви се обади обратно, тогава трябва да му отговорите. Ако смятате, че разговорът стига до задънена улица или че мъжът започва да се уморява от разговора, прекратете разговора първи. Така ще покажете на мъжа, че не бихте имали нищо против да говорите с него, но сега имате много работа и нямате време. Вашата цел е да го накарате да ви се обади отново. И докато чака подходящия момент да се обади, ще мисли за вас и ще му липсвате.

Бъдете мистериозни

Ако току-що сте срещнали мъж и искате да му липсвате, не споделяйте целия си живот наведнъж. На първа среща или при телефонно обаждане не трябва да споделяте всички факти от живота си. Придържайте се към правилото: един интересен факт – една среща. Ще бъде още по-добре, ако този факт е казан на място. Например, ако мъжът ви е поканил на концерт за класическа музика и вие му казвате по време на антракта, че свирите на пиано и имате зад гърба си музикален колеж и участие в музикална група. Или отивате на фламенко вечер и там казвате, че сте научили този страстен танц от най-популярния танцьор в Испания, когато сте  живели там

Всички тези открития ще изненадат и ще зарадват мъжа, възбуждайки още повече интересът му към вас. Ако му хвърлите всичко наведнъж, той може да се изплаши в изобилието от информация, че не е достоен за вас. А информацията, предоставена от части, напротив, само ще възбуди мъжа и ще го накара да мисли още повече за вас.

Носете парфюм, който той обича

Приятни миризми, любима музика или филми – тези неща винаги оставят следа в паметта. Това означава, че веднага щом човек улови позната миризма някъде или чуе точно тази мелодия, мозъкът му веднага ще му напомни за вас. И ще започнете да му липсвате

Бъдете забавни

Никой не обича скучните хора. Бъдете забавни. След срещата мъжът не трябва да помни вашето недоволство от нещо, а искрения ви смях на шегите му. Бъдете на една страна с вашия мъж. Ако иска да се шегува, влезте в тон. Смейте се заедно. Е, ако, напротив, мъжът е в сериозно настроение, не се дръжте като клоун. Уловете настроението на партньора си, за да сте на една вълна с него. Мъжът ще го оцени и ще си спомня дълго време срещата ви. И с нетърпение ще очаква следващата.

„Тих“ режим в социалните мрежи

Най-добре спрете изобщо да публикувате снимки от живота си в социалните мрежи. Дори не влизайте в тях. Изчезнете напълно, временно. Дайте да се разбере на мъжа, че нямате толкова много свободно време, за да го прекарате в социалните мрежи. Защото един мъж може да задоволи интереса си, като гледа живота ви онлайн. Но ако не давате никаква информация, той ще започне да се чуди с кого сте и къде си прекарвате времето. И като е в информационен вакуум, той ще има единствения начин да разбере как сте – да се свърже с вас лично.

Оставете спомена за себе си

Нещото, сякаш случайно оставено в дома му или в колата и намерено от него, ще му помогне да се потопи в спомените от вашата среща. Това може да бъде червило, вързалка за коса или обеца. Веднага щом намери вашето нещо, той ще започне да мисли за вас  и ще разбере колко много му липсвате.

Оставете го да заслужи вашата любов

Мъжете обичат повече да завладяват жените, отколкото те сами да им се поднасят на сребърен поднос. Когато мъжът трябва да положи усилия, за да спечели сърцето на една дама, той започва да цени и цени тази връзка, страхувайки се да я загуби. А това, което попадне в ръцете му, напускайки, не оставя никаква следа в сърцето му. Нека мъжът разбере, че любовта ви трябва да бъде спечелена и неговата победа ще бъде толкова по-ценна, колкото по-усилено работи, за да я постигне. Не давайте сърцето си прекалено леко, не се отказвайте без бой. И тогава ще станете още по-желани.

Уважавайте личните граници на вашия мъж

Не връзвайте мъжа за себе си. Оставете му време и свобода за неговите приятели, семейство, хобита. Ето защо, вместо да прекарвате цялото си време с мъжа, напротив, обърнете се към важни неща и си починете един от друг. Основното нещо в една връзка е доверието. Доверете се на мъжа си и той, като е на разстояние от вас, в кръга на приятелите си, ще мисли за вас и ще му липсвате много. Това ще е от полза и за двама ви. Дайте му свобода и той ще иска да прекарва все повече време с вас.

Помогнете му да разбере колко голяма нужда има от вас

Ако мъжът ви игнорира по някаква причина, не роптайте. Забавлявайте се, покажете му колко сте страхотни. Идете на парти и публикувайте снимка, на която се забавлявате и сте щастливи с приятелите си. Не е нужно да седите вкъщи и да чакате той да се освободи и да намери време за вас. Виждайки, че всичко е наред без него, сам ще започне да преосмисля отношението си към вас.

Променете живота си и станете най-добрата версия на себе си

Жените често правят грешката да фокусират цялото си внимание върху мъжа, като напълно забравят за нуждите си. Никога не поставяйте мъжа на първо място. Научете се първо да обичате себе си. Вашето самочувствие определено ще се предаде и на него. Променете своя начин на живот. Научете се да се наслаждавате на всяко малко нещо. Не се претоварвайте с проблеми, бъдете леки и независими. Ако нещо може да привлече вниманието на мъжа, това е, че сте станали най-добрата версия на себе си.

Точно такива жени се помнят, липсват и са най-желаните.

30554

Similar Posts