Астрология

Женски зодии с невероятно СИЛНА ЕНЕРГИЯ и сложен характер

Женски зодии с невероятно силна енергия

Жените от тези зодии са твърде самоуверени и никога не се задоволяват с по-малко.

Кои са на най-могъщите жени според зодията?

Лъв

Лъвицата, като могъща и красива кралица, никога няма да се откаже от трона си. И ако някой се опита да заеме нейното място, тя веднага ще го хване за гушата, няма да даде своето. Най-трудно е за онези Лъвици, които са в двойка с представител на своя знак. Защото Лъвът също обича властта и никога не би я отстъпил на друг.

 

Телец

Тази дама готви вкусно, постоянно почиства къщата, изглежда страхотно и знае как да достави удоволствие. Но истинските черти на характера на жената Телец се разкриват едва след сватбата, защото те са невероятно умни и никога няма да завземат веднага властта в семейството. Ще останат в изчаквателна позиция и постепенно ще накарат мъжа да свикне да приема техните решения.

Близнаци

Като цяло характерът на представителя на знака е много приятен. Но жената Близнаци винаги ще тества съпруга си за сила. Нейните постоянни избухвания от нищото и пристъпи на ревност ще накарат всеки мъж да преразгледа поведението си. В такова семейство всичко ще се подчинява на желанията на съпругата. Затова мъжът трябва да бъде особено търпелив. Жените Близнаци са много общителни дами и обичат да са център на внимание. Затова не е изненадващо, че са такива флиртаджийки – правят го просто за спорта.

Козирог

Жената от тази зодия е скала. Ако друга ще рони сълзи, ако нещо не й харесва, от Козирога не може да се очаква такова нещо. Тази дама умее да запази спокойствие дори в най-екстремната ситуация. Плановете й за живота засягат всички членове на семейството, без изключение. Ако съпругът е против, това си е негов проблем. Никой няма да иска неговото мнение. Жената Козирог ще използва всички възможни варианти, за да го доближи до идеала и да го направи успешен бизнесмен и милионер.

6919

Similar Posts