Любов и връзки

Животът е любов: Ние ще ви покажем как да предизвикате това прекрасно чувство

животът е любов- как да предизвикате това прекрасно чувство

Самотата не е Съдба. Това, че не можете да срещнете истинската любов не е проклятие. Неуспешните ви връзки не са наказание.

Много от нас, може би си задават въпросите – Къде бъркам? Защо не ми върви в любовта? Каква е причината да попадам, винаги на неподходящия човек? Отговора на тези въпроси се крие само и единствено в нас. Може би привличаме грешните хора, не знаем как и къде да срещнем правилния и това се повтаря отново и отново.

Всеки от нас заслужава да бъде щастлив и да срещне любовта. Това прекрасно чувство, което изпълва всичките ни сетива и сякаш останалия свят спира да съществува. Усещането да бързаш да се прибереш у дома, защото там те очаква любимия човек и знаеш, че колкото и скапан да е бил деня ти, то вечерта ще е незабравима. Да копнееш, да мечтаеш, да споделяш и да градиш бъдещето с любим човек – това е нещото към което се стремим в този живот.

Но защо имаме усещането, че това на нас, не може да ни се случи? Проблемът може да е, че имаме някакъв психологичен блокаж, които ни влияе, някакъв комплекс или страх. Всичко това, води до множество неуспехи и следователно трябва да се стигне до първоизточника и да се работи да бъде отстранен.

Лошите избори, може да са повлияни от грешна компания, липса на хоби, невъзможност и не знание, къде да намерите любовта. Защото определено не може да разчитате, че ще срещнете истинската, всеодайна и стабилна връзка в дискотека или бар. Разбира се не е нужно да се забиете в библиотека със същата надежда. Не, трябва да развиете вашите хобита и това, от което се интересувате, като например да се запишете на присъствен курс, обучение. Започнете да ходите на фитнес, танци или йога. Разширете кръгозора си и социалния си кръг. Това ще ви помогне да срещнете много и интересни хора, с които ще имате общо.

Ако все още мама ви избира дрехите /това в кръга на шегата/, също навярно нямате завиден успех във връзките. Не става въпрос да се обличате като професионален модел от последната колекция на италиански дизайнер, но си има елементарни стилови изисквания, които е добре да се спазват и определено ще спомогнат в това да бъдете забелязан. Като не става въпрос само за стила на обличане, а за целия външен вид. Все пак в природата на хората е заложено, че първо обичаме с очи. Така че приятната и добре поддържана външност е задължителна.

Не на последно място са подбора на правилни думи и отношението. Добрите обноски правят винаги впечатление. А на първа среща, правилните думи, казани с правилното отношение предопределят развитието на връзка.

Това само една част от евентуалните причини за неуспех.

От екипа на Хепи-Уомън сме съсредоточили всички наши знания, умения и енергия в това да ви помогнем да се отървете от това, което ви пречи да срещнете любовта. Ще помагат специалисти, от които има много какво да научим.

И то по начин, който ще промени към по-добро целия ви живот занапред. Нашата цел е да ви помогнем да осъзнаете и да се преборите с проблемите и да изживеете най-прекрасното чувство на света!

Това ще ви направи един нов и много по-успешен човек. Вярвайте, че вие заслужавате най-доброто и още повече – заслужавате Истинска любов.

Защото, както е казал големият поет Христо Фотев: „Не е измислица морето и щастието съществува!

Животът е любов и ние ще ви покажем как да я предизвикате!

Обещаваме да бъде интересно!

Автор: Дидка Минкова-Каломенска, водещ на риалити проекта на Хепи-Уомън „Открий любовта са happy-woman.bg“

1086

Similar Posts