Любов и връзки

Знаци, че ТОЙ НЕ ИСКА СИЛНА ВРЪЗКА

Знаци че мъжът не иска силна връзка

Мъжете могат да говорят красиво, когато правят планове заедно с вас. Но опитайте се да свържете думите с това, което всъщност се случва…

 

Той губи интерес, ако не постигне интимност на първите три срещи

Когато мъжът не се нуждае от нищо сериозно, няма да се интересува от протакането на процеса. И ще си тръгне, ако не е постигнал интимност на първите три срещи. Ако не харесвате опцията за краткосрочна връзка, по-добре е да не си губите времето. И да, дори не се опитвайте да спасите връзка с такъв съмнителен мъж.

 

Не опознава вашите приятели и семейство

Когато човек се интересува от нещо сериозно, той иска да опознае близките на любимата си, да разбере повече за живота им. Ако вашият партньор също не бърза да ви запознае със своите приятели и роднини, това е знак за неговото нежелание да изгради дълготрайна връзка. Кой ще запознае близките си с жена, избрана само „за разтоварване на напрежението“?

 

Използва галени имена още на първата среща

Нежните прякори са хубави, когато ги чуете от любимите си хора, които познавате отдавна. Но ако мъжът започне да ви нарича с такива на първата среща, това не е на добре. На първо място, е неприятно. Второ, това е опит от страна на мъжа бързо да спечели доверието ви, за да ви вкара в леглото. Той ви вижда само като обект на своите интимни фантазии, а не като човек със собствена личност и интереси.

 

Преминава към темата за интимността в първите часове на общуване

Ако мъжът започне да говори за легло в първите часове на общуване, това е най-очевидният знак за желанието му за вас и нежеланието му да изгради дългосрочна връзка. В случай, че не приемате подобни намерения, можете да намекнете на човека, че не се интересувате от интимност с него и да видите как той реагира на това. Най-вероятно ще изчезне от живота ви много скоро.

 

Той не ви кани на нормални срещи

Ако не ви кани на нормални срещи в кафенета, ресторанти или на разходка, а ви предлага да се срещате само в дома му, всичко е очевидно. Той явно не се интересува от вас като човек – той би искал бързо да стигне до тялото ви и да получи желаното удоволствие. Ако се съмнявате в това заключение и искате да разберете какво наистина търси и чувства един мъж, поискайте среща, но на публично място. Ако господинът е склонен само на лични срещи в дома си… всичко е повече от ясно.

268

Similar Posts