Езотерика

Знаци на Вселената: 10 знака за предстоящ финансов бум

Знаци на Вселената за предстояща печалба

Вселената е в състояние да ни изпраща знаци, които помагат в ежедневието. Като се научи да ги забелязва, всеки може бързо да постигне успех.

Знаците се срещат по пътя на всеки човек, но в бързината и ежедневните грижи мнозина просто пропускат важните послания свише.

Кои знаци на Вселената обещават бърза печалба?

Бъдете по-внимателни и слушайте интуицията си, за да забележите щастливия знак навреме. Така няма да пропуснете шансовете си за успех.

 

Обръщането на внимание на детайлите не само ще ви помогне да забогатеете, но и ще ви помогне да разберете, че вървите  в правилната посока. Вслушвайте в произволни фрази, оглеждайте се внимателно и се опитвайте да запомните сънищата си. Често именно в тези моменти Вселената ни „говори“ и ни показва пътя към щастието.

 

 

 

  1. Внезапното намиране на нещо, което сте изгубили дълго време, може да се превърне в знак за предстоящо богатство. Този предмет трябва да ви накара да се замислите за пари: например може да е вашият стар портфейл, кредитна карта или ценна монета.

 

  1. Често използвана фраза, която ви напомня за финансово благополучие, ще стане реалност, ако не се съпротивлявате на съдбата. Не пренебрегвайте случайно чути разговори, фрази, рекламни послания относно паричното изобилие .

 

  1. Постигането на материално благополучие може да включва смяна на работа или преместване на нова позиция. В този случай Вселената често изпраща знаци под формата на списъци със свободни работни места, разговори за определена позиция. Мнозина са постигнали просперитет, след като са получили листовка с примамлива оферта или са попаднали на реклама за нова компания по пътя си.

 

  1. Постоянното усещане за изтръпване в лявата ръка може да се счита за признак. Колкото по-често го усещате, толкова по-бързо можете да подобрите финансовото си състояние. Огледайте се внимателно, за да не пропуснете „вратата“ към щастливото бъдеще.

 

 

  1. Ако постоянно се натъквате на малки неща, които някой е изпуснал или се намират в цялата къща, това обещава бързо богатство. За да привлечете финанси, трябва да събирате дребните пари, намерени у дома, в буркани и да ги поставяте в различни стаи.

 

  1. Знаците може да не са от най-приятните: например, често стъпвате в кучешки купчинки. Въпреки неприятната изненада, този знак показва предстоящото придобиване на финансово изобилие.

 

  1. Цветните пъпки на цветя, които отглеждате в дома си, обещават бърза печалба. Докато красивото цвете цъфти, ще да забравите за паричните проблеми. Ако нямате цветя в дома си, купете си поне едно от растенията, които могат да привлекат парично изобилие.

 

  1. Честите срещи с калико котки /трицветни, пъстри/ показват, че сте на прав път и скоро ще видите промени към по-добро в живота си. Внимавайте да не пропуснете страхотна оферта.

 

  1. На тези, които дават милостиня на нуждаещите се от цялото си сърце, парите винаги се връщат стократно. Ако срещнете хора, които се намират в беда, не пестете няколко монети. Този знак показва, че скоро ще можете да подобрите финансовото си състояние.

 

  1. Може да ви се случи неудобство на улицата – птичка да изцапа дрехите или обувките ви, докато лети над вас. В този случай не трябва да се разстройвате, защото този знак показва бързо решение на всичките ви парични проблеми.
239

Similar Posts