Астрология

Знаците на зодиака: От какво се нуждае Овенът, за да бъде щастлив

от какво се нуждае овенът за да бъде щастлив

Според астролозите, Овенът е напълно удовлетворен, когато може да разгърне своята мощ. Той дава с удоволствие заповеди, разпореждания, указания. Не се смущавайте да признаете, че дори и като възрастен, игрите и играчките ви правят щастлив. Обяснете на вашите близки, че материалната стойност на един подарък ви е напълно безразлична. Просто искате да почувствате внимание и лична симпатия.

Овенът жадува за признание и приема с особена гордост отличия, свидетелства, награди и всякакви победни трофеи. Работете за подобни цели. Чрез тях ще бъдете силно поощряван за вашите постижения.

 

Овенът и храната

По отношение на храната, Овенът се нуждае от остри подправки, а също и от тръпчив, кисел вкус, освен, ако не е заклет привърженик на здравословното ядене или на суровата храна.

Ако Овенът е любител на алкохола, той предпочита твърдите напитки.

Овенът, който обича бижута, има особена слабост към диамантите. Мнозина не знаят това: диамантът е техният щастлив камък, който влияе особено положително на душевния им живот. Привличат го и луксозните бижута от полускъпоценни камъни, например, изработени от карнеол, тигрово око, яспис.

 

Щастливото число на зодия Овен

Вашето щастливо число е девет, Марсовото число. Ако имате избор за номер на къщата, на жилището или за нещо друго, непременно се спрете на девет.

Ако сте зле настроен, сигурно ви липсва физическото натоварване, от което се нуждаете. Затова обмислете добре дали не е по-добре да  карате ски, да отидете да плувате, да въртите педалите на велосипеда или да потичате в парка.

Най-добрите забавления по телевизията са шоупрограмите, приключенските и любовните филми – те предизвикват  у Овена умиление.

 

Дръжте ръката си на „пулса на времето“!

Ще получите по-голямо удоволствие от един току-що появил се бестселър, отколкото от класически роман. Що се отнася до филми и театрални постановки, не пропускайте премиерите!

Интересувайте се от нови и  оригинални неща, все едно дали в изкуството, в науката или в кулинарията. Не се оставяйте да бъдете отклонен от своя път от други хора. Придържайте се към принципа „Трябва ежедневно да се запознаваш с нови хора!“. защото се нуждаете от интересни събеседници.

Овенът е роден победител

Лотариите, тотото, възможността да спечелите награда силно ви привличат. Дори само участието ви доставя удоволствие. Не пропускайте да се включвате в състезания от най-различен вид. Това ще ви се отрази добре.

 

„Не“ на отегчението!

Овенът е нетърпелив. Избирайте преживявания, които са впечатляващи, но краткотрайни.

Вероятно вече често сте се питали защо при театрално представление крайният ефект не ви е зарадвал или защо при един великолепен тричасов филм все пак ви се иска да си тръгнете. Решението е никога да не си поставяте прекалено високи изисквания по отношение на време или пък да допускате някой друг да ви ги поставя.

Овенът е общителен

Старайте се да бъдете сред повече хора. Търсете празненства или събирания, на които нещо се е случило, където нещо се прави. Дискусиите също отговарят на вашия темперамент.

Посещавайте на живо спортни празненства от всякакъв вид. Преживяването пред телевизора едва ли ще ви задоволи. Овенът обича състезанията по плуване, спусканията със ски, игрите с топка.

 

Червеното – любимият цвят на Овена

Ако искате наистина да се чувствате „в кожата си“, изберете червения цвят при всички възможни случаи. Червеното е /дори и да не сте го забелязали/ вашият любим цвят. Психолозите наричат червеното цветът на смелите и авантюристичните хора. Това ви пасва идеално. Купувайте си червени дрехи, обградете се с червени тапицерии и червени килими в интериора. Кърпи за баня, покривки за легла, завеси в червено – това ще повиши вашето настроение и ще ви накара да се почувствате много добре.

37826

Similar Posts