Езотерика Любов и връзки

Знак от Съдбата или просто лоша карма: Как да познаеш, че „твоят мъж“ е влязъл в живота ти

Знак от Съдбата или просто лоша карма

Чували сме за нея, а някои са я изпитвали. За онази истинската, безумната любов, която ни залива изведнъж, досущ като цунами… Тя идва изневиделица, без да подозираме, че се е скрила зад ъгъла и дебне. А когато погледите се срещнат, сякаш нещо „прищраква“ и … хоп – магията се случва!

Много хора смятат, че подготвената от Съдбата среща изглежда така. И е вярно, доколкото можем да вярваме на тези, които вече са изживели нещо подобно.

Вероятно си мислите, че те са големи късметлии, че са благословени с такава любов?

Която е неподвластна на времето и пространството, която се случва, независимо дали я искаме или не. Не бързайте. Не всичко е толкова розово…

 

В 95% от случаите на подобни „съдбовни щраквания“ се оказва, че това не е Той, а просто лоша карма, от която само боли!

Как да разбереш, че точно мъжът, предопределен за теб, този, с когото ще разцъфнеш и ще се развиваш, се е появил в тоя живот!

На първо място трябва да отбележим, че с когото и да е решила да ни свърже Съдбата – хора, временно в живота ни или истинската любов, нито една от тези срещи не е случайна. Те идват в точно определен момент и имат точно определена роля.

Езотериците ги делят на няколко основни групи.

Учители

Тези мъже са в живота ни за кратко. Само докато урокът бъде научен и „изпитът“ бъде взет. След това ни напускат. Без значение какви са били и какво са означавали за нас. Вселената ги изпраща за да ни научат на нещо. Най-вече на правилна самооценка, на това, че трябва да браним и отстояваме личните си граници, на мъдрост, на правилно отношение към любимия човек… Уроците са безкрайно много.

Когато не издържим съдбовния изпит, Вселената ни изпраща нов учител. Но урокът така или иначе трябва да бъде научен. Понякога отнема години. Друг път – десетилетия. А понякога, цял един живот не стига да научим един-единствен урок. При всеки е различно. Защото често пъти сами отказваме да бъдем научени, противим се на очевидните знаци на Съдбата и мислим, че можем да я заобиколим. Но не става така. За съжаление…

 

Кармични длъжници

Това са мъжете, с които имаме някакъв кармичен дълг. Можем да срещнем и такива в житейския си път. С тях имаме недовършени сметки от минали животи. Характерно за тези връзки е, че когато и двамата си дадат това, което е останало „недадено“ в миналото, връзката се разпада. Понякога става дума за много силни емоции, чувства и преживявания, които угасват сякаш изведнъж. Кармата е отработена. Дългът е върнат. И това е краят.

Има и друг вариант. Когато двойката не се разделя, въпреки че вече отдавна всичко е приключило и за двамата. Но те са вкопчват във връзката си подобно на удавници за сламка и предпочитат да скучаят или да се нараняват един друг, но не и да се разделят. Но тези връзки остават мъртви. До края на дните си и двамата съжаляват, че не са имали смелостта да се разделят, но, за жалост, твърде късно – животът е бил пропилян безвъзвратно.

 

Мъже за цял живот

Те са друго нещо. Изпълват живота ни, дават ни това, което никой друг не е успял, карат ни да се чувстваме обичани, щастливи, живи. С тях изграждаме семейства, раждаме им деца, а любовта не угасва до дълбоки старини.

Би било чудесно, ако попаднем на мъжа за цял живот още в началото на живота си. Но в реалността това се случва рядко. Обикновено всяка една жена трябва да премине първо през първите две групи, за да бъде най-накрая възнаградена със съдбовната, щастлива среща.

И ако се питате защо все още не сте срещнали този мъж, отреден ви от Съдбата, отговорът може би е в това, че отказваме да преминем през уроците си. Защото нищо на този свят не се дава даром. Всичко трябва да се заслужи.

Ще дойде и този момент, когато ще сте готови за своя мъж. Когато ще сте скъсали с илюзиите и нереалните си очаквания. Точно тогава Вселената ще ви събере. И ще бъде завинаги.

 

Как да разберете, че сте срещнали своя мъж?

 

Ще се чувствате в безопасност

Това е първият сигнал. Ако това е вашият мъж, с него ще се чувствате в пълна безопасност.

Това е основата, без която не си струва да продължавате по-нататък. До него ще се чувствате защитени, ще знаете, че ако нещо се случи, той няма да ви предаде.

Когато има чувство на сигурност, жената може да се отпусне, а когато това се случи, в нея разцъфват най-добрите й женски качества: веселост, спонтанност, безгрижие. Такава жена е радост за очите.

Когато „правилният“ мъж е наблизо, ще искате да готвите, за да го глезите, да се обличате добре, да се грижите за себе си. Естествените женски качества ще започнат да се пробуждат във вас, желанието да се грижите, да бъдете любвеобилни и нежни ще избуи и ще разцъфне.

Ще искате да му направите масаж, да се срещнете с него след работа, да прекарвате колкото се може повече време заедно.

И това ще се случва напълно спонтанно и естествено, с дълбоко вътрешно убеждение, че именно така се чувствате щастливи. Ще откриете в себе си нещо, което, изглежда, никога преди не ви се е случвало.

 

Ще се стремите да изглеждате по-добре

Да, точно така… Ще искате красиви дрехи, секси бельо, милион бижута и качествени кремове, но няма да става дума за грижа за себе си, въпрос на особено състояние. Понякога ще усещате, че с него нямате нужда от грим и дрънкулки, а е достатъчна просто една топла усмивка и зашеметяващо сияен поглед и вие се превръщате за него в най-красивата жена на света!

 

Ще искате да бъдете по-добри

Ще искате да станете по-добри, да придобиете нови качества, нови умения.

Но не за да заслужите неговата любов или одобрение, не. А защото просто този мъж ще събуди във вас енергията и силата за вътрешна трансформация и ще искате да изучавате всичко – интимни практики и техники на общуване с него, както и кулинарно изкуство, изкуството за декорация на дома, икебана … Всичко.

 

Вашите душевни рани ще заздравеят

Той ще ги излекува. Със своята любов и грижа, мъжът, отреден за вас ще премахне всяка една душевна болка, всеки един белег, получен в живота ви. Всичко ще бъде заличено от неговата безкрайна любов!

Защо се получава така?

Ако мъжът е „ваш“, тогава той ще може да пренапише енергийната ви матрица от минали връзки, запълвайки вътрешното ви пространство със своята нова, живителна енергия. И ще ви се стори, че преди него е нямало нищо… Не, вие ще помните всичко, но  просто ще ви изглежда толкова далечно, сякаш в минал живот.

 

Енергийната зависимост, следите, разболяващите ни привързаности към един мъж се лекуват с любов и приемане от друг мъж, твърдят езотериците.

Не само любовта на жените прави чудеса, любовта на мъжете също е способна на много.

Освен това, срещайки правилния мъж, ще бъдете обладани от небивала сила за вътрешна трансформация и това ще стартира процесите на прошка и пускане на всичко, което отдавна е трябвало да пуснете в живота си.

Ще започнете да обичате себе си повече

Когато мъжът е готов да даде всичко на една жена, да я обича, да инвестира в нея, тогава, след известно време, когато психическата й „рехабилитация“ премине, тя ще започне да гледа на себе си с други очи.  Ще прозре, че е ценна, красива, значима  и най-важното – любима. Самочувствието й ще започне да нараства бързо и скоро тя ще се разкрие в нова, невероятна светлина!

 

Интимният ви живот ще се превърне в нещо повече от това

Това няма да бъдат просто движения на тялото, вид физически упражнения, а силен енергиен и емоционален обмен, който усещате не само с тялото си, но и със сърцето си. С този мъж вие ще се чувствате добре, ще се чувствате пълноценни и женствени, както с никого другиго досега.

В една връзка, в която партньорите се усещат един друг, страстта, доверието, признаването на желанията идва постепенно, с течение на времето. И се увеличава с всеки изминал ден, просто се отварят нови и нови страници.

Когато един мъж не просто харесва една жена, а е луд по нея и изпитва невъобразимо силни чувства, той не може веднага да си позволи всички интимни радости, които би направил с друга, от която се нуждае само като партньор в леглото.

 

Когато един мъж и една жена се влюбят истински

Когато един мъж се влюби истински, той се отнася към жената с благоговение, а когато жената изпитва уважение и страст към него, тя се отваря постепенно. Тя дори може да бъде срамежлива в началото, независимо от това колко опитна е или пък не.

 

Затова не наблягайте много на това какво представлява той в леглото технически, а обърнете внимание как се чувствате след интимността си с него. Това е наистина важното, категорични са психолозите.

 

Вие сте готови да го последвате, той вас – също

Ако пътят на вашия мъж е под съмнение, ако го осъждате, ако не му вярвате, тогава тази връзка няма да ви донесе дълбока трансформация. Една жена открива себе си наново, като се доверява напълно на мъжа. Тогава тя разкрива своята огромна сила, своите невероятни ресурси!

 

Искате  да родите дете от него

Не само защото е дошло времето или защото ви се струва, че би е логично, или за да му угодите. Не. Искаш това отвътре, без обяснения и причини, без никакви предпоставки, просто искаш да имаш дете от този мъж и тази мисъл те прави щастлива.

 

Най-важното

Топлина, сигурност, вдъхновение от идеите на мъжа, спокойствие – това са добри ресурсни емоции, които могат да донесат добро развитие в бъдеще.

Любовта идва тихо, тя започва като малък пламък на свещ в сърцето ни, а после… После тя постепенно се разгаря и топли не само сърцата ни, но тези, около нас, цялата Вселена.

Не чакайте „щракването” . Помнете, че често пъти то е просто лоша карма.

Търсете този мъж, до когото ще се чувствате сигурна и спокойна, до когото ще имате усещане за лекота и пълно щастие. Това е основата на силната връзка. Всичко останало е просто ала-бала.

Никога не се задоволявайте с малкото.

Животът е само един и грехота да го пилеем за някой, който не ни заслужава!

38073

Similar Posts