Астрология

Зодии, които никога няма да бъдат щастливо женени

Зодии които не приемат брака

Говорим за зодии, които не приемат брака в традиционния смисъл.

В зодиакалната група има 12 знака, чиито представители са родени през различни месеци на зимата, пролетта, лятото и есента. Всеки от знаците дарява своите собственици с уникални черти, които могат или да му помогнат, или да съсипят живота му. А хармонията в отношенията ви със себе си до голяма степен се състои в това да приемете и двете и да можете да се възползвате от тях.

Зодията също влияе върху поведението ни в романтичните връзки. Нека да разберем кои зодии е малко вероятно да се оженят и ако го направят, ще бъде само при определени условия.

 

Близнаци

Родените под знака на Близнаци са склонни да имат непостоянен характер. А бракът включва поемане на отговорност и изпълнение на задължения към партньора, така че този тип връзка не привлича много Близнаци. Освен това, представителите на тази зодия се отегчават да живеят с един и същи партньор в продължение на години, защото обичат разнообразието в отношенията. Близнаците се радват, когато някой постоянно тича след тях, така че ако се оженят, определено няма да е спокойно и стабилно.

 

Лъв

Лъвовете винаги са за буря от емоции, забавление и тръпка в отношенията. А в брака чувствата рано или късно стават по-спокойни, отколкото в началото на аферата. Следователно, Лъвовете могат да смятат този ход на събитията за скучен. Но имайте предвид, че представителите на този знак се застъпват само за буря от положителни емоции, а битките и постоянните конфликти ги отблъскват.

 

Стрелец

Представителите на този знак ценят свободата си и времето, което прекарват сами. Освен това те са много уязвими и често се страхуват да отворят сърцата си пред някого. Така че бракът със Стрелец е възможен само когато партньорът спечели доверието му и не изисква постоянно внимание.

 

Водолей

Родените под този знак обичат да прекарват времето си в шумна компания и да бъдат център на внимание. Те обаче често се нуждаят от време насаме със себе си, тъй като самотата не е бреме за тях. Тези качества се отразяват и в личния живот на Водолеите, които ще ви проявяват знаци на внимание, ще мечтаят за вас по романтичен начин, но когато става въпрос за брачни задължения, те се отказват, защото това нарушава свободата им.

 

Риби

Тази зодия също не се жени, защото се страхува да поема ангажименти. Но това е така, защото се страхува да не отговори на очакванията на партньора си и да го разочарова. Това работи и в обратната посока: Рибите се съмняват, че техният партньор в живота ще отговаря напълно на тяхната представа за идеала и затова не се женят. Затова често се срещат Риби, които са женени за партньори, които могат да бъдат наречени идеални (поне в очите на обществото).

567

Similar Posts