Астрология

Зодия Близнаци: Да имаш Близнаци в живота си е благословия

Близнаци е подвижен, нестабилен и ненадежден знак на Въздуха. Неговата  управляваща планета е Меркурий, отговаряща за комуникациите, информацията и търговията. Кои са те – хората, родени под това съзвездие, какви качества на характера имат? Какви таланти са им дадени от природата и какви професии избират? По какво мъжете Близнаци се различават от жените Близнаци?  

Близнаци характер

Основни характеристики на зодия Близнаци

Близнаците са много ярък знак, под който се раждат изключителни интелектуални личности: писатели, поети, журналисти, адвокати, общественици. Те се характеризират с цялостен поглед върху всяка тема, те просто не знаят как да гледат на света едностранчиво – определено трябва да вземат предвид много различни фактори, за да имат пълна картина.

 

По правило Близнаците са дружелюбни и интересни събеседници, които знаят как да намерят общ език с различни хора, защото проявяват искрен, а не формален интерес към всеки от тях. На представителите на този знак лесно се отдават науките, те – без да полагат специални усилия – учат добре в училище и ставайки студенти, са гордостта на своята образователна институция.

Близнаците са авантюристи в добрия смисъл на думата: те са привлечени от непознатото, те са непринудени и готови първи да отидат там, където човек не е стъпвал досега, покорявайки труднодостъпни върхове – в буквален и преносен смисъл .

Общувайки с представител на зодия Близнаци, човек никога не може да бъде сигурен, че утре той ще бъде същият, какъвто е бил днес и постигнатите договорености ще останат в сила. Често изглежда, че наистина имате насреща не един, а двама души, които постоянно се сменят един друг и не е лесно да свикнете с това. Според представителите на знака обаче най-много от собствената си двойственост страдат самите Близнаци, които никога не знаят какво искат, така че трябва да им простите за тяхната особеност.

Мъж Близнаци

Мъж Близнаци

Мъжете от знака не признават тъпотата и рутината, затова винаги са в челните редици на революционерите и конспираторите. Шефовете обичат Близнаците за способността им да мислят нестандартно и творческия подход към решаването на всеки проблем. Ето защо те често заемат позициите на творчески директори на компании. Представителите на знака не търпят зависимост от никого или нищо, трудно им е да седят на работа от началото до края, така че сред тях има много хора на свободни професии.

Кои жени привличат вниманието на мъжете Близнаци?

За да привлече вниманието на мъж Близнаци, жената трябва да бъде свободолюбива като него самия. Дама, фокусирана върху външния си вид и домашен уют, едва ли ще привлече вниманието му.

Но приятел, готов при първото повикване да зареже всичко и да отиде където и да изглежда или да стои рамо до рамо на барикадите, може да разчита на неговата благосклонност.

Какво не харесва мъжът Близнаци в една връзка?

В една връзка такива мъже не обичат подценяването, несигурността и двусмислието, любовта за тях е вълнуващо търсене, където зад всеки „завой“ чака нещо ново, интересно и непознато. Мъжете Близнаци са признати женкари – астролозите са сигурни, че самият Дон Жуан е роден под този знак.

Жена Близнаци

Жена Близнаци

Жена, родена под знака на Близнаци, винаги е загадъчна и мистериозна – защото никога не се знае в какво настроение ще се събуди утре. Често казват за такива хора: няма да скучаете с нея. Въпреки изключителната си интелигентност и чувство за хумор, жените Близнаци обичат романтиката – те могат да бъдат завладени по примера на героя на Ричард Гиър от Хубава жена. Например, ако мъжът се покатери до прозореца й с букет цветя на пожарната стълба или предложи брак на на Айфеловата кула. Въпреки това, постигнала всичко, което е искала от един мъж, жената Близнаци губи интерес към него – тя е привлечена само от непокорени „обекти“.

 

Тя също така не се занимава с домакински задължения: Близнаците не са от онези, които ще се въртят с часове в кухнята, за да приготвят ястие или да търкат до блясък шкафове и паркета. Не, апартаментът им е чист, а храната е вкусна и питателна, но те постигат тези резултати с минимални усилия.

Зодия Близнаци в любовта

Подходящи партньори за зодия Близнаци

Астролозите препоръчват да изберете партньор сред родените под знака на енергичния Овен или Водолей, който е оригинален във всички отношения, а можете да заложите и на изисканите Везни.

Близнаците са интригувани от нарцистичния Лъв, но в такъв съюз много бързо може да се натрупа недоволство един от друг и в резултат на това ще се появят разочарование и умора.

Козирог, Дева и Телец са твърде примитивни и предсказуеми за Близнаци, а Стрелец и Рак изобщо не трябва да се разглеждат като партньори, нито в лична, нито в професионалната сфера – те са твърде различни, за да се разбират с Близнаците.

 

Знаменитости, родени под знака на Близнаци

Поетите Александър Пушкин и Йосиф Бродски, революционерът Ернесто Че Гевара, 35-ият президент на САЩ Джон Ф. Кенеди, музикантът Пол Маккартни, супермоделите Наоми Кембъл и Адриана Лима, актьорите Мерилин Монро, Джони Деп, Анджелина Джоли, Том Круз, Никол Кидман са родени под знака на Близнаци. Впечатляващо съзвездие, нали?

3935

Similar Posts