Астрология

Зодия Овен: 7 причини да се влюбиш в Овен завинаги

Защо да се влюбиш в Овен

Емоционален, горещ, спонтанен, но винаги искрен – Овенът е всичко това! Той не знае как да изневерява и всичките му чувства са написани на лицето му, като в отворена книга. Овните изразяват страстта си открито и са в състояние да пленят почти всеки човек, когото харесат.

 

Овенът проявява пълно разбиране

Хората от тази зодия са много прями и обичат открито да обсъждат отношенията, да разрешават недоразуменията веднага щом възникнат. Любовта на Овена е дълбока, но лежи на повърхността, така че винаги можете да разберете какви емоции изпитва любимият човек в момента. Престорената страст от Овен не може да се очаква, тъй като той предпочита честността и смята преструвката за много недостойна маневра.

 

Спонтанността на Овена ще ви отърве от рутината

Трябва да се отбележи, че Овните са много находчиви и освен това много общителни личности. Те се стремят да разреждат ежедневието с ярки събития и често действат по импулс. Но това, което го прави идеален партньор, е желанието на Овена да споделя нови преживявания с любимия човек. Той ще покаже на сродната си душа ярък свят, изпълнен с цветове на забавление, ентусиазъм и щастие!

Комплиментите на Овен са точно в целта!

Всички обичат комплиментите. И представителите на този знак, както никой друг, успяват да направят искрени такива, подкрепяйки ги с жива реакция. Освен това в брака Овенът се държи по същия начин, като не спира да се възхищава на външния вид и начина на обличане на любимия човек, забелязвайки и най-малките промени към по-добро! Овенът често изразява чувствата си с неочаквани подаръци.

 

Овните решават проблемите по свой начин

Факт е, че хората от тази зодия са много независими и са свикнали да поемат отговорността в свои ръце. Освен това им се струва, че след като са влезли във връзка, те са длъжни да разрешат трудностите на половинката, дори и при липса на молба от нейна страна. Следователно, любовният партньор Овен, като правило, автоматично поема справянето с проблемите върху себе си. Дори може и да премълчи, че всичко това е негова заслуга – той просто ще се наслаждава на спокойствието на този/тази, когото искрено обича!

 

Влюбването прави Овена невероятно енергичен

Хората от тази зодия не харесват страхливите хора. Освен това смятат, че инициативата в началото и развитието на отношенията трябва да принадлежи на тях. Така че кандидатите за такъв партньор ще трябва да се сдържат и да оставят нещата в ръцете на огнения човек. Овенът ще се погрижи за всичко. Именно той ще направи първата стъпка, ще изгради отношения и ще очертае пътя на развитие. Но в случай на несъгласие, Овенът ще действа точно по обратната схема, при която любимия човек трябва сам да направи крачка към помирението.

 

Овенът е страхотен защитник

В компанията на такъв човек не трябва да се страхувате от открита конфронтация или произволни пререкания, защото той винаги излиза победител! Освен, че Овните са много силни физически, те също са надарени със специална способност да изтощават противника вербално. Заслужава да се отбележи, че всички познати на Овен са добре запознати с тази негова особеност и просто предпочитат да не спорят с него.

 

Овните са перфектни при отглеждането на деца

Като родител Овенът е просто идеален за възпитание в реалния свят, тъй като предпочита активния отдих. Овенът ще играе с децата, ще им показва как се правят колиби, салове и често ще организира за тях излети сред природата. Именно Овена ще научи сина си да лови риба, да бере гъби и да ремонтира коли играчки, а с дъщеря си – да пуска хвърчила и лодки по реката.

8421

Similar Posts