Астрология

Звездите ЩЕ ЗАСИПЯТ С ПАРИ 3 зодии през АВГУСТ 2023

Звездите ще засипят с пари 3 зодии през август 2023

Този август е време на ярки, може дори да се каже революционни събития, включително финансови.

 

През август 2023 можете да започнете да реализирате нови идеи и да реализирате обещаващи проекти, които трябва да донесат добри печалби. Вярно е, че това трябва да се направи преди 23 август – след началото на ретроградното движение на Меркурий е препоръчително да продължите започнатото по-рано – по-добре е да поставите новите неща на „пауза“.

 

На кои зодии през август 2023 г. парите буквално ще паднат върху главите им?

 

Телец

Телците ще имат всички основания да усетят от собствен опит значението на поговорката „ако няма късмет в любовта, ще има в парите“. В личния живот нещата няма да се развият по най-добрия начин, затова трябва да се съсредоточите върху финансите – тук представителите на знака ще имат невероятен късмет. Вярно е, че ще трябва да спазват едно условие: не могат да разчитат на манна небесна, ще трябва да работят усилено.

 

Рак

Раците ще получават пари и подаръци, без да правят почти нищо за това – ще изглежда, че по този начин обстоятелствата ще се развият от само себе си, като по магия. Всъщност текущите – буквално падащи върху главата, пари не са нищо повече от бумеранг, който се връща. Преди време те са помогнали на някого, а сега самите звезди ще им помогнат.

 

Везни

Звездите съветват хората зодия Везни да не забравят, че парите обичат тишината и да не се хвалят наляво и надясно с късмета, който ще ги споходи. Най-вероятно ще получат обещаваща и добре платена работа, за която мнозина са мечтали. Но тъй като завистниците са много, по-добре е представителите на знака да се преструват, че нищо не се случва, а да си живеят живота както те си знаят.

3423

Similar Posts