Любов и връзки

Как да засилите енергийната връзка с любимия човек

Енергийната връзка с любимия човек

Любовта е чудо, което ни се иска да запазим вечно. Затова, ако смятате, че връзката между вас и половинката ви е започнала да отслабва, използвайте съветите на психолозите, за да я засилите отново!

Езотериците постоянно ни напомнят, че не срещаме никого случайно . Ако сте имали късмета да познаете истинската любов, тогава определено си струва да положите всички усилия, за да я задържите. Любовта е вид специална връзка между хората, която не може да живее вечно, ако не се поддържа и не се работи върху отношенията.

Свържете аурите си

Не става въпрос само за гледане на филми или хранене, макар че и това има благоприятен ефект върху укрепването на връзката. Говорим за някои важни съвместни хобита. Това може да бъде спорт, работа, творческа дейност. Когато двама души правят нещо заедно, връзката им се засилва и аурите им се свързват заедно. Особено полезни са съвместните дейности, при които двамата сте хванати за ръце.

 

Едно цяло от двама души

Колкото е възможно по-често, говорете за чувствата и емоциите си. Правете повече комплименти. Това сплотява и прави едно цяло от двама души, защото те споделят вътрешното си състояние. Това помага да се разбере по-добре взаимността на чувствата. Откровеността и откритостта в изразяването на емоциите е най-силният инструмент за укрепване на взаимоотношенията и формиране на невидима, енергийна връзка. Не се страхувайте да кажете „Обичам те“.

 

Направете своя живот и този на любимия по-добър

Това е повече психологически съвет, отколкото енергиен съвет. Когато всеки знае какво трябва да направи, за да направи своя живот и живота на любимия човек по-добър, се създава усещането, че сте екип, че сте единни, а не просто двама души, случайно събрани от съдбата.

 

Съзнателно докосване

Не става дума за ходене ръка за ръка. По-скоро става дума за съзнателно докосване. Отличен метод за укрепване на връзката е масажът, споменатите по-горе докосвания и  прегръдки. Това включва и танците.

 

Време само за вас двамата

Всяка двойка трябва да има време, което да прекарва заедно. Препоръчително е да се случва по едно и също време всеки ден. Тогава трябва да оставите настрана всичко друго и да се посветите на сродната си душа. Желанието трябва да е искрено, в противен случай няма да има положителен резултат.

 

Приятни изненади

Правете често приятни изненади, това укрепва чувствата. Подаръците не са непременно нещо, купено с пари. Това може да бъде приятно забавление, което сте организирали специално за сродната си душа. Времето е най-ценният ресурс, който си струва да инвестирате, за да направите любимия човек по-щастлив.

 

Научете се да прощавате

Когато простим на някого, близък до сърцето ни, връзката ни с него се укрепва. Основното е да го правите съзнателно, от чисто сърце. Ако таите злоба един към друг, нищо не е в състояние да ви помогне…

15360

Similar Posts