Езотерика Любов и връзки

Не срещаме никого случайно: Що е то „неземна“ връзка

не срещаме никого случайно

Много хора вярват, че няма случайни неща в света, който ни заобикаля. Това не е напълно вярно, но експертите в областта на биоенергията са категорични, че повечето от съдбоносните срещи са ни дадени „отгоре“. Сега ще разгледаме трите основни типа кармични взаимоотношения.

Кармичните връзки – положителни или отрицателни

Кармичните връзки могат да бъдат както положителни, така и отрицателни.

Не забравяйте, че не всички действия на съдбата имат положителен ефект върху нашето настроение. Понякога точно необходимостта да се справим с някои проблеми налагат среща с определени хора. Това е заради наличието на кармични възли.

Връзки, които трябва да ни променят

Може би сме се отклонили от даден курс, който сами сме избрали или който Вселената е определила за нас. Повечето хора идват на този свят с цел. Когато някой се отклони от курса, Вселената копнее да върне всичко към нормалното.

В такъв момент идва важен човек, с когото създаваме „неземна“, по-висша връзка. Може да е някой много близък – някой, който ще остане с нас завинаги.

Но понякога, за съжаление, именно такъв човек ни променя и веднага след това изчезва. Този вид връзка е много често срещана, но е почти невъзможно да се каже със сигурност, че именно връзката ни е насочила към истинския път. Може би и вашата интуиция е направила това.

Да помагаме на хората – това иска от нас Вселената

Вселената е много благосклонна към тези, които са добри към другите. Законите на кармата действат винаги и навсякъде, така че е просто невъзможно да бъдат заобиколени.

Да речем, че вашата карма е чиста. Имате някаква житейска цел – добра, светла и не пречи на живота на никого.

Подобни добри намерения винаги се наблюдават от висшите сили.

Ако нещо не се получи за нас, Вселената ни изпраща човек, който без да осъзнава, се превръща в инструмент в ръцете на Съдбата. Можете да бъдете както този, който прави живота на някого по-добър, така и любезният мечтател, който отива към целта си и иска помощ от висшите сили.

Ето защо често намираме любовта, когато я сънуваме или много добре навреме срещаме човек, който ни помага в нещо.

Важно е да се знае

Понякога се срещаме с някого и буквално за секунда, с един-единствен поглед, тази връзка се оказва толкова жива, че остава в паметта ни завинаги или за много дълго време.

Такива срещи са необходими, за да ни напомнят за нещо изключително важно – чудеса, които се случват всеки ден, но ние не ги забелязваме.

Доста често хората живеят заедно в продължение на много години, но дори не подозират, че имат кармична връзка.

Понякога пък двама души се срещат и веднага биват невероятно привлечени един от друг. Любовта пламва на секундата и е изключително силна.

Случи ли ви се такова нещо, не забравяйте – възможно е да сте се срещали в минали животи и ако не научите уроците и „отработите“ кармата, предопределили срещата ви, това може да продължи до безкрайност.

44298

Similar Posts