Астрология

Пълнолуние във Везни 6 април 2023: Какво ни очаква

Пълнолуние във Везни 6 април 2023

Знакът на зодия Везни носи енергията на баланса и хармонията. Пълнолунието във Везни ще настъпи на 6 април в 07:34 часа и ще помогне да се установи баланс в живота, да се активират социалните контакти и желанието да намерите своя идеален партньор или да подобрите съществуващите отношения.

 

Управителят на пълнолунието – Венера – преминава през знака Телец, където има силен статус – управление, което увеличава положителния потенциал на пълнолунието на 6 април.

Добро време за намиране на компромис, организиране на съвместни проекти, подписване на договори, сключване на брак. В дните на пълнолуние (5-7 април) можете да видите изкривяванията в една или друга посока и да разберете какво трябва да се направи, за да се хармонизирате и постигнете баланс, както в личния живот, така и в социалния живот.

 

Везни – единственият нежив знак на Зодиака, символизира противоположностите като основа на всякакви процеси и състояния, началото на всички неща.

Пълнолунието във Везни ще ви помогне да осъзнаете себе си, да установите връзка с подсъзнанието си, да хармонизирате духовното и материалното начало в себе си, за да застанете на уверена, твърда и средна позиция в живота.

 

Елементът на Везни е Въздух, който придава на този знак неутралност, справедливост, безпристрастност. Дике – в древногръцката митология богинята на истината, разбирана като единен закон на световния ред. Везните служели като атрибут на Дике, тя била дъщеря на върховния бог Зевс и втората му съпруга, богинята на справедливостта – Темида. Дике следва престъпника с меч в ръце и пронизва нечестивите, пази ключовете от портата, през която минават пътищата на деня и нощта. Тя е арбитърът на справедливостта в кръговрата на душите, изобразявана да души и бие несправедливостта.

 

Човек в живота си е постоянно под влиянието на различни двойки противоположности, които трябва да балансира и хармонизира – духовно и материално, мъжко и женско, лично и обществено, активност и пасивност и т.н.

Този процес се контролира от знака Везни и неговата противоположност – Овен, като в този смисъл е централната ос на целия Зодиак. Тази ос разделя зодиакалния кръг на вътрешно и външно полукълбо, символизира концепцията за „Аз“ (Овен) и „Вие“ или „Ние“ (Везни).

 

Везни е пазител на Закона и покровител на юриспруденцията. Символ на справедливостта, преценката и закона на кармата. Ако човек сам не балансира енергиите в живота си и не знае мярката, тогава това се прави от закона на кармата или човешката справедливост.

 

Дисхармоничната енергия на Везни може да се прояви като безкрайно колебание, съмнение и нестабилност. Това са постоянни „люлки“ в живота, невъзможност за установяване и поддържане на връзки, невъзможност за избор и заемане на твърда позиция.

 

В хармоничен вариант енергията на Везни дава естетическо възприемане на околния свят, способност за балансиране на противоположностите, постигане на баланс и уверено следване на средния път, т.е. спазвайте златната среда между аскетизма и удоволствията, без да изпадате в крайности.

Има такава народна мъдрост: във всичко е необходима златна среда! И като опция: всичко с мярка! Разбираемо е, че всякакви крайности, във всяка посока, винаги са лоши.

 

Енергията на Везни управлява и парите, които са балансиращата енергия в много човешки взаимоотношения. Ако в личния хороскоп Венера, като управител на Телец и Везни, е „ударена“, тогава човек има постоянни материални проблеми, нещастен личен живот, а в бизнес сферата не е възможно да се създадат взаимноизгодни партньорства.

 

Пълнолунието във Везни на 6 април е особено благоприятно за специалисти по красота, творци, адвокати, дипломати и тези, които търсят любов, романтика или бизнес партньор.

 

Пълнолуние във Везни 6 април 2023 – внимавайте какво си пожелавате

На това пълнолуние Луната е в опозиция с Юпитер! Юпитер може да даде много, да ви тласне към необмислени обещания, безумно вълнение. Под влиянието на този аспект много хора са склонни да преувеличават нуждите си, което в крайна сметка може да доведе до загуба на добър шанс и репутация.

 

Периодът от 5 април до 7 април 2023 г. носи много изкушения

Ще ви се иска да имате още и още, да харчите неразумно, да вземете пари назаем, да давате заеми, без изобщо да мислите…

Само тези, които успеят да завъртят своя „спирачен кран“ навреме, ще могат да идентифицират и премахнат недостатъци, бариери и препятствия, които им пречат да бъдат здрави, красиви, щастливи.

Пълнолунието на 6 април дава шанс за промяна на живота към по-добро, но само ако следвате принципа на „златната среда“.

 

Ако търсите популярност, привличане на клиенти, клиенти, помощ от влиятелни хора, възползвайте се от възможностите на това пълнолуние.

Това е подходящо време за стартиране на реклами, изнасяне на лекции и разрешаване на въпроси, свързани с чужбина. В същото време е важно да спазвате традициите, да следвате закона, да наблюдавате манипулативните фрази и да се опитвате да ги избягвате.

 

Опитайте се да балансирате материалното и духовното в себе си

Не гонете огромни печалби – те ще дойдат като резултат, като благодарност за вашите усилия, но малко по-късно. Разширете социалните връзки, бъдете готови за компромис и тогава енергиите на пълнолунието във Везни на 6 април ще ви донесат желания материален резултат.

Това пълнолуние ще отвори много възможности в професионалното поприще, както и бърз и лесен начин да се почувствате отново спокойни и уравновесени.

 

Юпитер в опозиция с пълнолуние във Везни, което се управлява от Венера в Телец, повишава апетита, повишени изисквания към членовете на семейството, към партньора и неудовлетвореност от това, което имате. Ключът към предотвратяването на саморазрушително поведение е умереността чрез самоконтрол, търсене на златната среда.

 

Друго възможно проявление на пълнолунието в опозиция с Юпитер е прекомерно внимание, което се чувства потискащо или изтощително. Родители и други по-възрастни роднини или обществеността може да нахлуят в личния ви живот.

Ето защо, дори преди пълнолуние, е важно правилно да поставите лични граници, за да сведете до минимум прекомерното внимание към вашата личност и към вашите дейности.

Прекалената откритост на чувствата ви или щедрото настроение може да доведе до нежелани последствия, така че ако вие или вашият любим човек сте по природа мили и щедри, опитайте се да не позволявате на другите да се възползват от това във ваш ущърб.

 

Пълнолунието на 6 април може да донесе големи проблеми на тези, които вече имат проблеми със самоконтрола или пристрастяването

Но то също ще ни научи да имаме трезв поглед, да претегляме плюсовете и минусите, преди да вземем решение.

Като противоположен знак на Овен, Везните отговарят за практичното и конкретно въплъщение на творческите импулси и задължителното спазване на баланс и мярка.

7726

Similar Posts