Любов и връзки

Признаци, че той е влюбен: Как да разбера, че е влюбен в мен

Priznatsi-che-toj-e-vlyuben

Мъжете са потайни, но винаги има начини да разберете дали е влюбен във вас

Мислите, че сте намерили мъжа на мечтите си, но не сте напълно сигурни в чувствата му? Питате се: „Как да разбера, че е влюбен в мен?“ Психолозите ще ви помогнат да си отговорите на този въпрос. Ето някои признаци, че той е влюбен във вас:

 

Мъчи се да задоволи желанията ви

Ако един мъж е влюбен, той се стреми всячески да угоди на дамата на своето сърце, за да спечели благоразположението й. Можете да направите малък тест, споменавайки, че ви е студено или че ви се пие кафе /или сте гладна/, например. Следете реакцията му. Ако изпитва чувства към вас, непременно ще се помъчи да задоволи желанията ви, дори и това да му причинява известни затруднения.

Вслушва се в мнението ви

Вслушва ли се в мнението ви, дори и за незначителни неща? Ако е така, това е един от сигурните признаци, че мъжът е влюбен във вас.

Търси физическа близост

Ако той има чувства, постоянно ще се стреми да скъсява дистанцията помежду ви. Обърнете внимание дали се стреми да бъде близо до вас. Например, един мъж няма да допусне на близко разстояние /75-50 см/ жена, която не харесва.

Старае се да привлече вниманието ви

Старае ли се да ви се представи винаги в добра светлина? Нови дрехи и прическа, явна грижа за външния вид и щастлива усмивка, ако му направите комплимент – това е още един знак, че е влюбен. Същото се отнася и в емоционален план – ако се опитва да ви разсмее или впечатли със знания и умения.

Нервен е във ваше присъствие

Ако усещате, че мъжът изпитва известно неудобство при среща с вас, това също идва да покаже, че съвсем не е безразличен. И колкото и да се старае да се прикрие, има някои неща, които винаги ще го издадат – потни длани, учестено дишане или неволни жестове, разкриващи нервността му: поглаждане на косата, изтупване на дрехите от несъществуващи прашинки, неволно докосване на брадичката или ухото.

Проявява ревност

Ако мъжът е влюбен, той ще се страхува от евентуалните си съперници и затова няма да му е приятно, ако други мъже се навъртат край вас. Що се отнася до реакциите, те могат да бъдат най-различни и зависят от характера и темперамента на конкретния човек. Но със сигурност ще усетите негативното му отношение.

13848

Similar Posts