Любов и връзки

11 неща, които мъжът ще ти каже, когато е лудо влюбен в теб

Лудо влюбен мъж

Привличане, флирт, а после всичко прераства в едно истинско чувство, от което губите ума си… Вие сте наясно с това, което изпитвате, но как да разберете какво е в главата му? Докъде ще доведат тези взаимоотношения?

Думите, които той ви говори, когато сте насаме, ще ви помогнат да разберете за тайните му желания.

Когато си влюбен, става трудно да контролираш емоциите си и да се овладееш, защото разсъждаваш не с ума си, а със сърцето си. А и е толкова вълнуващо да се влюбиш лудо в някой, който ще те поведе по пътеката!

Възможно ли е да се разбере още в началния етап от познанството дали това е истинската любов или просто краткосрочен романс?

 

Как да не пропуснете истинската любов в живота си?

Психолозите ни разкриват някои специфични фрази, които говорят за истинските чувства на мъжа.

„Как да ти помогна?“

Влюбеният мъж винаги ще се тревожи за любимата си и я подкрепя във всеки един важен за нея момент. Дори и в маловажните. И не говорим единствено за финансовата помощ, а умението да изслушва проблемите й и способността му да ги съпреживява заедно с нея, да се опита да й помогне със съвет.

„Ако можете да слушате, тогава сърцето ви е отворено“, казва Бренър, нюйоркски психоаналитик, доктор по медицина, психиатър. Максим Горки пък отбелязва, че „най-добрите приятели са хората, които не обичат да говорят и умеят да мълчат разбираемо“. Думите на любящия мъж, винаги се появяват в точния момент и след това са последвани от реални действия.

 

„Добре ми е с теб“

Много мъже лесно изричат комплименти. Твърди се дори, че колкото по-малко сме увлечени, толкова по-лесно ни е да изговаряме фалшивите слова.  „Колко си красива, страхотна, ти си супер секси!“ Някои мъже са специалисти в омайването с комплименти, но в сърцата си не чувстват истинска любов.

Нещата са различни, когато си много влюбен. Тогава и малкото изречени думи имат много по-висока стойност.

А и има някои фрази, които е невъзможно да бъдат изречени, освен ако мъжът наистина не изпитва силни чувства. И „толкова ми е добре с теб“ е една от тях. Тя е еквивалент на „Обичам те“. Но просто мъжът е срамежлив и му трябва още малко време за да се разкрие напълно.

Разбира се, нека сме реалисти. Това, че вие ​​и партньорът ви се чувствате комфортно и връзката ви е спокойна, не значи, че никога няма да имате проблеми. Това просто показва, че като всички хора може да имате проблеми, но ще съумеете да ги разрешите. С любов.

 

„Нека помислим и решим заедно“

От съществено значение е, когато партньорът ви използва местоимението „ние“ в разговора. Ако си влюбен в някого ти се иска заедно да търсите изход от която и да е ситуация, обсъждайки и намирайки най-ефективния начин да разрешите проблема.

И дори не можете дълго да се сърдите един на друг, защото прекрасно разбирате, че любовта ви е по-важна от временното противоречие.

 

„Прости ми“

Много е важно да умеете да си прощавате, да не таите гняв към партньора. Двойките често спорят и се карат, понякога за пълни глупости.

Но ако мъжът, въпреки факта, че е бил прав в спора, ви каже „прости ми“, хванете го за ръка и никога не пускайте. Такива мъже са рядкост!

„Нямам тайни от теб“

Не всеки мъж е способен да се отвори и да говори за своите слабости. Но, ако той споделя с вас най-съкровеното, което е закътал дълбоко в себе си, това струва много. Такива думи говорят не само за доверие във вас, но и за това, че вие ​​сте тази, която ще го разбере без да го съди. Просто ще го изслушва и подкрепя.

 

„Наистина те харесвам“

За някои мъже изричането на заветното „Обичам те“ може да е много трудно, затова за тях е по-лесно да кажат: „Харесвам те“. Затова не се навивайте, ако вашата сродна душа не бърза да ви залива с любовни обяснения. Защото в една връзка не думите са важни, а действията, уважението, сигурността и комфорта.

 

„Ти си единствена за мен“

Любовта отнема време. Ако чувствата ви заливат твърде бързо, по-добре е да бъдете по-внимателни. Вместо да чакате съответните думи от партньора си и да страдате, вгледайте се по-отблизо. Здравите взаимоотношения се изграждат постепенно, с малки стъпки. Мъжът бавно ще ви разпознава и ще открива все повече и повече нови страни във вас: „Изобщо не знаех, че си такава“, „Харесва ми, че си точно такава, специална“

 

„Какво мислиш за това?“

Ако мъжът харесва жените и ако я уважава, тогава нейното мнение е важно за него. Той не се колебае да поиска съвет, да разбере какво мисли любимата му жена по този или онзи въпрос.

 

„Сложи си шапката“

Просто е очарователно и трогателно, ако той проявява загриженост за вас. И се интересува дали сте взели чадър, ако навън вали. Такива връзки определено имат щастливо бъдеще.

 

„Липсваш ми“

Най-добрият тест за една връзка е времето. По време на раздяла можете да разберете колко много ви е грижа за този човек. Самата фраза „Липсваше ми“ звучи много по-силно от всяко друго обяснение в любов.

 

„Гордея се с теб“

Само тези, които наистина ви обичат и ценят, могат да се радват на успехите ви. Важно е само да разграничите ласкателството от истинските комплименти. Влюбеният мъж ще слуша внимателно, ще се интересува от всичко, свързано с вас.

Важно е, обаче, не само да слушате думите, но и да наблюдавате как той се държи с вас. Действията говорят по-добре от делата.

 

Действия

Това е първото нещо, което човек прави по отношение на този, към когото изпитва силни чувства. е основната чакра, през която протича мъжката енергия. С действията си мъжът позволява тези отношения да се задълбочава и открито и по всякакъв възможен начин демонстрира това. Това са излизания, посещения на ресторант, подаръци, цветя, среща с приятели, родители. С други думи, това е официалното ви присъствие в неговото пространство.

 

Включване в живота ви

Той не трябва да пише по 100 съобщения на ден, но може да изрази желание да ви помогне точно в подходящия момент. Обича ли ви, задължително ще ви подкрепи и със сигурност ще иска да реши всичките ви проблеми и да направи живота ви по-лесен и красив – от счупен телефон и кола до морална подкрепа.

 

Той се интересува от вас и вашия живот

Важно му е как се справяте, къде сте, с кого сте, как прекарвате времето си. Влюбеният мъж иска да знае всичко за вас – от възрастта ви до любимата ви храна.

Грижа за здравето ви

Това е важно за него, защото сте от живота му. Мъжът се тревожи за здравето на избраницата си само когато е сериозен. В други случаи това няма да се случи.

 

Връзка, в която няма действия, подаръци, грижи и подкрепа от мъжа (както морална, така и физическа) и в която се виждате вкъщи само веднъж седмично и никой не знае за това, няма бъдеще, твърдят психолози.

За истинската любов е необходимо много повече.

23747

Similar Posts