Астрология

14.09.2023: Какво може и какво НЕ може да се прави на 14 септември 2023, четвъртък?

Какво може и какво НЕ може да се прави на 14 септември 2023

На 14 септември 2023, четвъртък, ще трябва да докажете на всички, че действията ви са правилни. Ще бъде трудно и най-вероятно другите няма да разберат вашите действия. Но няма нужда да доказвате на хората действия, които засягат живота ви. На първо място, трябва да сте в хармония със себе си. Прогонете появата на натрапчиви мисли, които не са в състояние да ви дадат положителни емоции. Скоро ще има промяна в отношението ви към живота и хората, които ви обичат. Добър ден за зачеване или осиновяване.

13.09.2023: Коя зодия ще има луд късмет на 13 септември 2023, сряда?

 13.09.2023: Астрологичен съвет за 13 септември 2023, сряда, за всяка зодия

13.09.2023: 3 зодии трябва ДА СВАЛЯТ РОЗОВИТЕ ОЧИЛА на 13 септември 2023, сряда

13.09.2023: Какво може и какво НЕ може да се прави на 13 септември 2023, сряда?

13.09.2023: 3 зодии ще направят ПРОБИВ В ЛЮБОВТА на 13 септември 2023, сряда – чака ли ги ЛУД КЪСМЕТ?

28 лунен ден

Двадесет и осмият лунен ден е пропит с влиянието на най-спокойната и светла енергия в целия цикъл. Енергията на въздуха, като нежно одеяло, обгръща целия свят около нас с топлина и комфорт. За човек, който е натрупал достатъчно доброта и благодарност към света в сърцето си, този ден със сигурност ще му донесе неочакван късмет. Енергията на този лунен ден допринася за осъществяването на най-трудоемките и необикновени проекти във всички области.

 

Енергията на Луната ще ви изпълни с желание да съзерцавате света и да създавате хармония в себе си и около себе си. Оставете настрана суетата на деня, не реагирайте на предизвикателства и провокации, опитайте се да предотвратите възникването на негативни ситуации.

 

Ден на баланс и мир

Енергията на 28-ми лунен ден е изпълнена с баланс и спокойствие. Това е период, в който е важно не да се съпротивлявате на естествения ред, а да го подкрепяте и укрепвате. Опитайте се да поддържате вътрешен баланс, като сте в хармония както със себе си, така и със света около вас. Черпете енергия от спокойствието и мира на този ден, за да възстановите вътрешните си ресурси.

 

Създаване и усъвършенстване

В този ден е особено важно да не проявявате агресия и разрушителни наклонности. Целият ви потенциал и енергия трябва да бъдат насочени към създаване, създаване на нови неща и подобряване на старите. Това е време за реализиране на творчески идеи, изкуство и всякаква дейност, която насърчава развитието и растежа.

 

Следете поведението си

Поддържайте позитивно мислене, обръщайте внимание на добрите страни на живота и се опитайте да не реагирате на негативните прояви. Способността ви да останете позитивни и фокусирани върху доброто ще ви даде способността да привличате благоприятни събития и обстоятелства.

Избягвайте спонтанните решения

Двадесет и осмият лунен ден не е подходящ за изясняване на взаимоотношения или вземане на необмислени решения. Не напускайте работа и не уволнявайте подчинените си. Това може да се превърнат в решения, за които горчиво ще съжалявате в близко бъдеще. Вместо това отделете време да обмислите плановете си.

 

Не се отказвайте от старото

На този ден не се препоръчва да унищожавате стара документация, визитни картички и други. Има голяма вероятност случайно да унищожите нещо наистина важно и необходимо. Помислете два пъти, преди да изхвърлите нещо.

 

Транзитна луна в Дева

Транзитна луна в Дева  – съчетава енергията на Луната и Меркурий, което води до неочаквано продуктивна, интересна и положителна комбинация, която позволява на човек да разкрие по-добре всичките си способности, както професионални, така и лични. Това време е изпълнено с различни успехи в творчеството, ученето, работата и предприемачеството. През този период ще имате много страхотни идеи и много възможности да ги осъществите.

 

Комбинацията от енергията на Луната и Меркурий прави този период изключително плодотворен във всичко, свързано с търговия, договори и професии, изискващи добри речеви умения. Адвокатите и учителите стават много убедителни в изказванията си, а организаторите на събития усещат прилив на сила и вдъхновение.

 

Привлекателност

Човек става интересен за другите, неговите таланти започват да се открояват, предизвиквайки завист или, напротив, радост. Такова внимание е полезно за тези, които искат да дадат тласък на кариерата си и да започнат да се движат бързо напред.

Нови запознанства

Около вас се появяват нови хора, предлагат помощта си или искат съвет, някои от тях ви познават отдавна, други – не. Общувайки с тях, можете да подобрите уменията си и да станете много по-успешни като професионалисти.

 

Способност да виждате проблемите

Проницателността, присъща на Луната, позволява да се предвидят трудности, които могат значително да усложнят работния процес. Като използвате интуицията си и я слушате, лесно можете да избегнете неудобни ситуации, загуби и други неприятности.

 

Чувственост и кариера

Изкушаващо е да започнете връзка в името на кариерното израстване, но в този момент е важно да разберете, че всяка манипулация в професията обикновено води до обратни резултати. Следователно негативните емоции трябва да бъдат изместени на заден план.

 

Способност за намиране на решения

Попадайки в трудна ситуация, човек става много гъвкав в мисленето, опитва различни варианти на работа и намира нестандартни решения, които понякога просто удивляват другите със своята креативност.

 

Четвъртък

Четвъртък е идеален за саморазвитие, кариера, освобождаване от всичко потискащо и намиране на отговори на въпроси, които отдавна ви интересуват. През този ден можете да разчитате на справедливо разрешаване на спорен въпрос и успешно приключване на сложни дела. Юпитер, който е покровител на четвъртък, изпълва всяко ваше решение и събитие с дълбок смисъл, дава увереност и благоприятства щедростта и добротата.

Четвъртък е подходящ за вземане на важни решения, свързани с разширяване на бизнеса, инвестиции и други сложни процедури. Също така е доста благоприятно за избор на професия и по-нататъшен път. В други случаи четвъртък става най-доброто време за формиране на нови екипи, откриване на отдели или клонове.

 

Разширяване на сферата на влияние

Този ден е почти идеален за тези, които се стремят към повече. Не се спирайте на текущите си възможности – ако виждате перспективи, винаги се стремете да реализирате потенциала си. В четвъртък се разкрива енергията на Юпитер – победителят, владетелят и владетелят, стремящ се към надмощие.

 

Лидерска позиция

Когато получите предложение за промоция, опитайте се да го видите от положителна гледна точка. Четвъртък е подходящо време за лидери, които встъпват в длъжност или се съмняват за нов пост. Това време е благоприятно за тези, които искат да се научат да управляват хора.

 

Финансови решения

Всички парични транзакции в четвъртък ще бъдат сигурни и печеливши. Това се отнася както за развитието на собствен бизнес, така и за инвестиране. В този случай трябва да разчитате не само на собствената си интуиция, но и на точни данни.

 

Елиминиране на конкуренти

Всякакви справедливи мерки за борба с конкурентите могат да донесат успех. Задължително условие е вашите действия да са обмислени и добре планирани, както и достойни и абсолютно законни.

922

Similar Posts