Астрология

15.09.2023: Коя зодия ще има луд късмет на 15 септември 2023, петък?

Коя зодия ще има луд късмет на 15 септември 2023

На 15 септември 2023 е важно да пуснем миналото с благодарност, осъзнавайки ценния опит, който ни дало. Ако помислим над случилото се, ще видим, че всичко е било за наше добро. Дори и да е било болезнено и мъчително…

 

Днес можете да помолите Висшите сили за съвети

Не се вкопчвайте в познатото, без да искате промяна. Помолете Висшите сили за съвети – коя област от живота ви се нуждае от актуализиране и промяна? Не затваряйте очите си за очевидното, не се опитвайте да избягате в илюзията. Промените ще се случат, независимо от това дали ги искате или не.

Научете се да бъдете гъвкави и да не се съпротивлявате на живота, това е единственият начин да му се насладите. Опитайте се да поддържате златната среда в общуването си: не избягвайте комуникацията, но в същото време знайте кога да спрете, не се натоварвайте с ненужни разговори.

В този ден е по-добре да не водите празни разговори „за живота“, за да не губите енергия напразно.

 

Днес е добър ден за бизнес във всяко отношение

Можете да се занимавате както с текущи дела, така и да започнете нови проекти, всичко ще върви точно така, както сте го планирали.

Ако ви е хрумнала някаква идея, независимо колко откачена е тя, обърнете й повече внимание. Може би е точно дългоочаквания знак от Вселената и не бива да я пренебрегвате с лека ръка.

 

Коя зодия ще има луд късмет на 15 септември 2023?

 

Риби

За Рибите, въпреки че е делничен ден в календара, звездите им препоръчват да си вземат почивен ден – така ще успеят да избегнат неприятностите, които иначе могат да ги сполетят, а това само по себе си вече е късмет.

Към това трябва да добавим и факта, че представителите на знака ще запазят спокойствие и ще си поемат въздух, възстановявайки физическите си сили. И вече с пълна пара могат да започнат работа, която по някаква причина е била изоставена. Зелената светлина в професионален смисъл не просто ще светне, а силно ще заблести.

 

Щастлив петък на всички зодии! Най-хубавото тепърва предстои…

1538

Similar Posts