Астрология

16 февруари – най-романтичният ден в годината

16 февруари - най-романтичният ден в годината

Свети Валентин отмина, но ако търсите истински фойерверки, просто изчакайте до 16 февруари. Нещата ще се нагорещят доста, когато Венера, планетата на любовта, привличането и желанието, се срещне с Марс  – планетата на мотивация, секс и страст в знака на Козирог.

 

На 16 февруари в 10:25 ч. ET, Венера и Марс ще се срещнат точно на 16 градуса от Козирог, образувайки астрологична връзка, наречена конюнкция. Ако сте от зодиите Овен, Рак, Везни и Козирог, ще почувствате тази енергия най-силно.

Когато две планети се срещнат в съвпад, тяхната енергия се обединява в една. Това е специално „секси небесно взаимодействие“, което има потенциала да въведе нови взаимоотношения или да добави малко пикантност към вече съществуващите партньорства.

Обикновено съвпадите Венера-Марс се случват само веднъж годишно и енергията им се усеща за около седмица. Но точно сега Венера излиза от ретроградната си фаза и се движи по-бавно от обикновено, така че тази връзка ще продължи близо два месеца.

Венера и Марс ще танцуват напред-назад, ръка за ръка до 5 април. Ще изпитаме прилив на сили през второто „точно съвпадение“ на 6 март.

 

Подобна астрологична енергия ни кани да инвестираме в чувствата и да изследваме подробно нашата романтична страна. Помислете за вашите ценности в партньорството. Какво наистина има значение за вас? Какви качества в партньора ще ви накарат да се чувствате сигурни, защитени и уверени?

Ако сте във връзка, тази енергия ще ви помогне да поддържате страстта.

 

Ще бъдем и склонни да разсъждаваме по-задълбочено върху дългосрочните партньорства – особено на 16 февруари.

Помислете върху това какво партньорство, според вас, би издържало изпитанието на времето. Кое за вас е най-важно? Трябва да сте готови с отговорите до 6 март, когато под въздействието на радикалния Водолей, с лекота ще се освободим от всички отрицателни модели, които не са в съответствие с личните ни очаквания и стандарти.

2258

Similar Posts