Модерна архитектура и интериор

17 Бели минималистични кухни: Магията на минимализма

Бели-минималистични-кухни-кухня-инте

Тези 17 бели минималистични кухни са специално за тези от вас, които обичате елегантните линии на минималистичния кухненски дизайн и свежестта на белия цвят. Тe също така са и за тези, които харесват изкуството във всичките му форми, както и за хората със свободен дух и разум. Става дума за 17 бели минималистични кухни, 17 бели контрааргумента на твърдението, че реалният живот няма нищо общо с изкуството…

17 Бели минималистични кухни

Впечатляващ-дизайн-на-Бяла-Минималис

 

 

Минимализмът не е просто стил, той е философия… Той акцентира върху естествения начин на живот,  уникалните форми, изчистените линии и се стреми към постигането на пълно съвършенство чрез най-опростени модели. Интересно е,  как този толкова лаконичен стил, все пак успява да каже всичко… Използвайки съвсем ограничени ресурси, минимализъмът с лекота   създава  невероятна атмосфера във всяко едно пространство до което се докосне.

Кухня дизайн с бар столове

Луксозна-Бяла-Минималистична-Кухня-6

 

 

Безспорен факт е, че кухнята е мястото, което наистина се нуждае от отлична организация. Всъщност, точно когато става дума за правилното организиране на пространството минималистичния стил може да предложи идеални решения. Неговите гладки линии предизвикват усещане за ефирност и свобода в интериора и му придават един съвсем нов облик.

Очарованието на минималистичната кухня

Бели-минималистични-кухни-600x448

 

 

В същото време, белият цвят създава усещане за пространство. Отразявайки естествената светлина, той улеснява постигането на пълна хармония в интериора. Разбира се, изкуствена светлина също играе огромна роля в минималистичен дизайн. Всички осветителни тела са специално подбрани, тъй като те не само осигуряват достатъчно светлина в стаята, но са и от съществено значение за изграждането на една уникална визия на декора.

Изискана геометрия в кухнята

 

 

 

Бели-минималистични-кухни-дизайни-60Кухня в минималистичен стил – декорация
Минималистична-кухня-в-бяло-600x431

Чисти-минималистични-линии-на-кухнен

 

Кухненски островБяла-кухня-в-минималистичен-стил-600

Кухненски островБели-минималистични-кухни-организаци

Минималистична кухня дизайн – кориан
Бели-минималистични-кухни-модерни-ре

Бели-минималистични-кухни-модерни-ид

Бели-минималистични-кухни-кухня-инте

Бели-минималистични-кухни-кухненски-

Бели-минималистични-кухни-идеи-600x3

5

Similar Posts