Любопитно

17-годишна майка отглежда сама 7 деца: Героиня ли е тя или жертва на собствената си глупост СНИМКИ

17-годишна майка отглежда сама 7 деца

Обществото винаги се е отнасяло много двусмислено към младите майки. Някои свиват презрително устните си и казват нещо от рода на защо не използват предпазни средства.

Други, смятайки, че вече е безсмислено да се ругаем и срамуваме, помагат на бедните хора, изпаднали в трудна житейска ситуация.

Малко от младите майки обаче могат да се „похвалят“ с постижения като Памела Виларуел, жителка на аржентинския град Леонес.

На 17 момичето вече гледа дете цяла орда деца. Тя успяла да роди не едно или две, а цели седем: едно момче и шест момичета. За съжаление, бащите на бебетата не поддържат никаква връзка с Памела.

17-годишна майка отглежда сама 7 деца

Момичето родило първото си дете на 14 -годишна възраст. Бързо развиващата се връзка оставила Виларуел със сина си на ръце, докато бащата бързо изчезнал.

В следващия любовен роман Памела родила тризнаци. Бащата отново не проявил интерес да живее със семейството, което е създал.

17-годишна майка отглежда сама 7 деца

След това Виларуел влязла отново в друга връзка. Трудно е да си представим как се е чувствала Памела, когато разбрала, че е бременна отново и отново очаква тризнаци. За съжаление, третият любовник на момичето също изчезнал, когато чул новината.

17-годишна майка отглежда сама 7 деца

Днес майката и бащата на Памела й помагат при отглеждането на децата. Добре е, че местните власти не я оставили в беда. Те осигурили за голямо семейство просторна къща с поземлен имот.

17-годишната майка работи много, за да изхранва по някакъв начин децата си, без да разчита изцяло на помощта на родителите си.

17-годишна майка отглежда сама 7 деца

Тя не седи безучастно и се опитва да осигури на децата си светло бъдеще. Хората обаче не оставят Памела на мира. Мнозина я подкрепят, като изпращат писма за съчувствие или правят малки дарения. Но има и такива, които вярват, че Виларуел е жертва на собствената си небрежност и неспособност да се защити.

17-годишна майка отглежда сама 7 деца

Според тях семейството на Памела скоро ще расте с такива темпове, а родителите на многодетна майка ще изискват по-просторна къща от държавата. Както и да е, всичко, което остава, е да пожелаем на децата на Виларуел здраве и възможно най -щастливо детство!

7044

Similar Posts