Астрология

2.03.2023: 3 зодии трябва много да внимават днес с припряността

3 зодии трябва много да внимават днес с припряността

2.03.2023 е най-енергийно силен в целия лунен месец, следователно, независимо какво прави човек, силата, която ще притежава, ще му позволи да постигне всяка цел, като същевременно преодолява всички препятствия, които възникват по пътя. Трудно е, но е необходимо да се контролира такъв мощен поток, в противен случай той ще доведе човек и няма как да се предвиди до какви последствия ще доведе това. Ето защо, днес е необходимо да действате бавно, така че е по-вероятно да не правите грешки.

 

Днес, 2 март, е необходимо представителите на всички знаци на Зодиака да действат внимателно и бавно, но 3 от тях трябва да бъдат особено внимателни в този смисъл.

 

Телец (21 април – 21 май)

Телецът трудно може да се нарече неспокоен – като правило той действа дори твърде бавно, но в същото време е навреме навсякъде. Но днес Телците могат да изпитат неустоимо желание за действие, да се превърнат в тичащи хипопотами, унищожавайки всичко – важно и маловажно – по пътя си, така че е по-добре за тях да не бързат никъде.

 

Лъв (23.07 – 21.08)

Лъвовете често бързат да постигнат целта, защото искат да изпреварят тези, които смятат за свои конкуренти. Често това се случва с гръм и трясък, но не и днес. Има голям шанс при бързане да направят грешен ход, който да ги постави безнадеждна  импровизирана надпревара, така че е по-добре да действат постепенно и най-важното – разумно.

 

Козирог (22 декември – 20 януари)

Като цяло Козирозите са доста спокойни хора, но присъщият им инат понякога ги кара да действат бързо и така постоянно да пропускат целите си. Днес представителите на знака трябва да се разделят с необмислените действия. Нищо няма да им се получи както трябва, ако бързат, а само ще правят досадни грешки.

2004

Similar Posts