Астрология

22.03.2024: Астрологичен съвет за 22 март 2024, петък

Астрологичен съвет за 22 март 2024

22.03.2024: Коя зодия ще има ЛУД КЪСМЕТ на 22 март 2024, петък

Хороскоп 22 март 2024+ТАРО карта за деня

Овен

Не позволявайте на промените в настроението, които може да почувствате през този ден, да развалят отношенията ви с хората около вас: ще съжалявате, но няма да можете да подобрите ситуацията.

 

Телец

Когато уреждате отношенията си с любимия човек, не правете резки ценностни преценки и не повишавайте тон, в противен случай не само няма да ги подобрите, а напротив, ще ги влошите.

 

Близнаци

Когато отговаряте на важни житейски въпроси, преди всичко се консултирайте с интуицията си: днес тя ще реагира особено остро на събития и обстоятелства и затова ще ви даде най-правилните отговори.

 

Рак

Представителите на вашия знак обичат да се оттеглят от завоювани позиции, като правят „една крачка напред и две назад“, но днес подобна тактика – особено в професионален план, ще се окаже пагубна: няма да могат да се върнат назад.

 

Лъв

Не бива да казвате на никого вашите тайни през този ден, но е особено опасно да ги доверявате на хора, които не познавате: не знаете какво да очаквате от тях и затова може да се окажете в ужасна ситуация.

 

Дева

Когато започнете да изпълнявате професионални планове, които са важни за вас, не се съмнявате в правилността на вашите действия, в противен случай няма да видите успех в бизнеса си.

 

Везни

Денят е благоприятен за коригиране на грешки – професионални и лични: възползвайте се от този добър шанс да насочите една от областите в живота си в правилната посока.

 

Скорпион

Приливът на сила, който ще почувствате в този ден, ще направи възможно реализирането на всеки проект, така че не бъдете скромни – трябва да изберете най-важния и обещаващ за работа.

 

Стрелец

Лошите предчувствия, които могат да ви преследват през този ден, нямат нищо общо с реалните опасности, така че се опитайте да ги загърбите.

 

Козирог

Дори работохолици като вас няма да могат да преработят цялата работа, така че се опитайте да поддържате график работа-почивка: уморен човек едва ли ще успее.

 

Водолей

Тайната на успеха на този работен ден ще бъде ясното планиране на всички неща, които възнамерявате да правите – само така ще успеете да свършите всичко.

 

Риби

Новите начала, независимо от сферата на живота, които засягат, няма да донесат успех, така че е препоръчително да се съсредоточите върху тези, които вече са в ход, но по някаква причина все още не са завършени.

512

Similar Posts