Астрология

СИНЯ ЛУНА 2023: Какво ТРЯБВА ДА НАПРАВИ всяка зодия от пълнолунието в Риби до 3 септември 2023

Какво ТРЯБВА ДА НАПРАВИ всяка зодия от пълнолунието в Риби до 3 септември 2023

Рибите управляват подсъзнанието и притежават качествата на всеки от останалите единадесет знака на Зодиака.

Забравете това, което знаете и се вслушайте в това, което усещате. Докато се предавате на вълните от емоции, в които ви носи пълнолунието в Риби, оставете логичния си ум на плажа и се съсредоточете единствено върху това как се чувствате. Прекарайте време със себе си и потвърдете чувствата си, каквито и да са те, докато осъзнавате, че това е единствената истина, която има значение.

 

Риби управляват подсъзнанието

Риби управляват подсъзнанието и притежават качествата на всеки от единадесетте други знака на зодиака, което прави това важен компонент за разбирането на това, което ще проявите през следващите дни. До 3 септември 2023 г. можете да очаквате интуитивни прозрения, тъй като този воден знак ви помага да се доближите до божественото и връзката ви със света около вас.

 

Това е моментът да осъзнаете, че не става дума за физическото нещо, което искате да проявите, а за чувството.

 

Пълнолунието представлява освобождение

В този случай обаче може да бъде емоционално, тъй като се фокусирате върху създаването на пространство за чувствата, които искате да култивирате.

 

Добавяйки още повече дълбочина и уникалност, пълнолунието в Риби е известно още като Синята луна, добавяйки аура на възможност и шанс, докато звездите се подреждат, за да ви помогнат да се доближите до мечтите си.

 

Животът ви ще се промени към по-добро

Повярвайте, че животът ще се промени към по-добро за миг, погледнете всичко възможно и след това се съгласувайте със сърцето си толкова дълбоко, че нищо не може да застане между вас и вашата мечта.

 

Що се отнася до ритуалите, съсредоточете се върху извършването им на пълнолуние, когато космическата светлина може да ви обсипе, зареждайки се точно както бихте заредили свещените си кристали по това време.

Риби управлява билки като босилек, маточина или пореч, така че включването им във вашите церемонии ще ви помогне да се настроите по-дълбоко към сегашната си енергия, заедно с етерични масла от кедрово дърво, сандалово дърво, пачули и бергамот, които могат да ви помогнат да впрегнете дълбоко интуитивни свойства, свързани с този воден знак.

 

Взирайте се в звездите, заредете кристали на Риби като аметист, аквамарин, лапис лазули, изгорете канелен тамян и запишете в дневника си какво искате да почувствате следващата глава от живота си.

Започвайки от тук, във важен момент, който има значение, усетете със сърцето си, че това е началото на всичко.

 

Какво трябва да направи всеки знак от пълнолунието в Риби до 3 септември 2023?

 

Овен

 

Освободете се от съмнението в себе си, за да уважавате по-добре интуицията си

 

Почитайте пълнолунието в Риби във вашия мечтан сектор на интуицията, като създадете повече пространство, за да слушате тази божествена част от себе си. Започнете, като напишете писмо, в което подробно описвате какво пускате и за какво създавате място. След това, под светлината на Пълнолунието, изгорете малко канелен тамян, изкопайте дупка в градината си и добавете вашето писмо и пореч за смелост. Когато ги изгорите безопасно, повторете твърдението си и ги излейте с чаша вода от Риби, преди да ги покриете с пръст.

 

Вашето утвърждение:  Оставям всякакво съмнение в себе си, за да уважавам по-добре интуицията си.

 

Телец

 

Освобождаване на нездравословната динамика, за да се направи място за по-здрава

 

Пълнолунието в Риби активира вашия целеви квадрант и вашата система за подкрепа, като ви помага да помислите какво трябва да освободите, за да създадете пространство за това, което наистина желаете. Започнете, като напишете това, което изтривате или вече не искате да участвате, на лист хартия, като го сгънете три пъти настрани от вас.

 

След това напълнете буркан до половината с вода, като добавите няколко капки етерично масло от кедрово дърво към писмото, повтаряйки желанията си. Когато сте готови, сложете го във фризера и след това прекарайте няколко минути, слагайки ръка на сърцето си и визуализирайки каквото искате.

 

Вашето утвърждение:  Пускам нездравословни динамики, за да направя място за по-здравословни, по-поддържащи.

 

Близнаци

 

Освобождаване от остарели цели

 

Съсредоточете ритуала си върху освобождаването от остарели аспекти от професионалния си живот, тъй като пълнолунието в Риби ви призовава да бъдете по-изравнени с целта на душата си. Създайте градински олтар със зелено-лилава свещ, като ги заобиколите с маточина и поставите аметист между тях. Докато седите пред вашето пространство, поставете дясната си ръка на сърцето си и комбинирайте логическата си страна с интуитивната си страна, мислейки какви промени трябва да направите, за да отговаряте по-добре на целта си. Запишете каквото ви хрумне и след това обърнете зелената свещ с главата надолу в пръстта, когато пламъкът изгасне. Оставете аметист отгоре и малко канела за просперитет.

 

Вашето утвърждение:  Освобождавам всички остарели професионални цели, докато се свързвам по-тясно с моята душевна цел.

 

Рак

 

Оставете старите страхове, за да можете да се възползвате от нови възможности.

 

Пълнолунието в Риби активира вашата зона на изобилие и експанзия, докато обмисляте какво трябва да освободите, за да се възползвате от всички възможности в живота си. Започнете, като запишете индивидуално всички страхове или притеснения върху листа от босилек и след това поръсете с пореч, като казвате на глас какво искате да наречете. На пълнолуние изгорете, повторете желанието си и разпръснете охладената пепел на земята.

 

Вашето утвърждение:  Оставям старите страхове от миналото си, за да използвам всички нови възможности в  живота си.

 

Лъв

 

Освобождаване от стагнацията, за да създадете пространство за трансформация.

 

Прегърнете силата на Пълнолунието в Риби във вашия сектор на трансформация, докато се предавате и си позволявате да участвате в промените в живота си. Започнете, като поставите голям буркан с вода, за да презаредите по време на този ритуал, след това запалете оранжева свещ и я поръсете с маточина веднага щом светне.

 

Вземете аметист и го дръжте над пламъка, докато повтаряте утвърждението си, след което използвайте малко лунна вода, за да изгасите пламъка. Дръжте кристала в дрехите си и използвайте лунната вода за чай, за да приемете напълно процеса на трансформация.

 

Вашето утвърждение:  Готов съм да прегърна процеса на трансформация, докато освобождавам всичко, което не допринася за щастие в живота ми.

 

Дева

 

Освободете всяка минала романтична енергия, за да можете напълно да получите любовта, която желаете.

 

Отделете време да се отървете от минали романтични чувства, засягащи настоящата ви връзка, тъй като пълнолунието в Риби ще активира тази област от живота ви. Започнете, като запалите розова свещ и нарисувате сърце в червено върху лист хартия. Напишете всичко, което пуснете вътре в сърцето, след което използвайте разтопения восък от свещта, за да го запечатате сгънато. Сгънете хартията три пъти, изпращайки желанието си към Вселената. След това я изгорете с помощта на пламъка на розова свещ, като заровите охладената пепел и поръсите бели розови листенца отгоре за надежда.

 

Вашето утвърждение:  Съсредоточавам се върху изчистването на енергията си от минали романтични връзки, тъй като съм отворен да получа любовта, която желая.

 

Везни

 

Отървете се от всяко нездравословно поведение, за да си осигурите по-голямо благополучие

 

Позволете си да помислите какво трябва да пуснете или промените, за да се почувствате по-добре, тъй като пълнолунието в Риби активира вашия сектор на благосъстоянието. Напълнете чиния с вода, поставете синя свещ и я поръсете с маточина и босилек около нея. Докато запалвате свещта, повторете утвърждението си, като обръщате внимание на отраженията на светлината от водата около вас.

 

Оставете свещта да гори шест минути, което е символ на по-голямо здраве, след което я обърнете с главата надолу във вода, за да я загасите. Поставете го на перваза на прозореца със западно изложение, за да почетете елемента вода и върнете останалите съставки в почвата.

 

Вашето утвърждение:  Съсредоточен съм върху своето благополучие, докато се отървавам от нездравословното поведение и се стремя да се чувствам по-добре.

 

Скорпион

 

Освободете се от всякакви кармични връзки, за да можете напълно да прегърнете живота, който желаете

 

Пълнолунието в Риби активира вашия сектор на радост и ангажираност, като ви помага да прекъснете връзките с всичко и всеки, който ви възпира от живота, който искате. Започнете, като излезете навън и запалите черна свещ за защита. Поръсете малко пореч или маточина около основата му за допълнителна смелост, след това отрежете червен конец, по един за всяка връзка, която искате да разкъсате.

 

Когато свещта е запалена, завържете всяка част от конеца на възел, кажете на глас какво или кого представлява и я оставете настрана. След като приключите със създаването на връзките, които трябва да изрежете, поставете ги в чиния с босилек или канела за късмет и ги изгорете с на свещ, докато повтаряте утвърждението си. Поставете охладената пепел в земята под камък.

 

Вашето утвърждение:   Прекъсвам всички кармични връзки, за да се приведа в съответствие с живота, който искам да живея пълноценно.

 

Стрелец

 

Освобождаване на токсичната семейна динамика, за да се създаде пространство за здрави взаимоотношения

 

Тъй като пълнолунието в Риби осветява вашия сектор на дома и семейството, отделете малко време, за да помислите какво трябва да освободите, за да можете да привлечете, което наистина желаете. Създайте петно ​​с помощта на пореч, маточина, босилек или бял градински чай, за да пречистите себе си и дома си, като същевременно възнамерявате да увеличите изобилието. Визуализирайте какво освобождавате, като повторите утвърждението си и поръсите охладената пепел по стълбите.

 

Вашето утвърждение:  Освобождавам токсичната семейна динамика, за да създам пространство за здрави връзки и моя мечтан дом.

 

Козирог

 

Освобождаване от самосаботиращо поведение, за да можете да уважавате душевния си растеж

 

Прегърнете Пълнолунието в Риби във вашия комуникационен сектор, докато се ангажирате да сложите край на самосаботиращото се поведение, за да почетете по-дълбоко растежа на душата си. Започнете, като намажете синя свещ с етерично масло от бергамот и я запалете, а след това напишете, че се освобождавате и че можете да бъдете по-емоционални и уязвими с хората в живота си. След като сте готови, изгорете листа навън, докато повтаряте утвърждението си, като добавите охладената пепел към чаша вода, за да символизирате елемента Риби, след което я изсипете на земята.

 

Вашето утвърждение:  Освобождавам се от самосаботиращи се поведения, които само блокират изобилието, което търся, докато почитам по-дълбоко душевния си растеж.

 

Водолей

 

Освобождаване от всяко недостойнство, което ви позволява да влезете в истинската си сила.

 

Пълнолунието в Риби ще хвърли светлина върху вашия ценностен квадрант, помагайки ви да видите как да се освободите от чувствата на недостойнство, като си позволите да влезете в силата си. Създайте свещена торбичка, като използвате пореч за смелост, маточина за истина и аметист, за да представите душата си. Завържете с лилава панделка, повторете утвърждението си и го поставете под възглавницата си, докато спите.

 

Вашето утвърждение:  Освобождавам чувствата си на недостойнство, когато се ангажирам да стъпя в истинската си сила.

 

Риби

 

Освобождаване на остарели перспективи, за да се направи място за божествената истина

 

Докато се предавате на водите на вашето годишно пълнолуние, съсредоточете се върху това колко сте израснали от миналогодишната Луна в Риби, тъй като това се отразява на вашето самочувствие и вярвания.

Вземете си свещена вана, за да почетете вашата трансформация и да ви помогне да израснете до следващото ниво на живота си, като добавите етерични масла от кедрово дърво, сандалово дърво и бергамот. Запалете бяла свещ за ново начало и поръсете няколко листенца от бяла роза в нея вода. Докато се гмуркате, поставете ръцете си на сърцето си и повторете своето утвърждение, позволявайки си да размишлявате върху това, което трябва да освободите, за да приемете истината и възможностите на божественото.

 

Вашето утвърждение:  Освобождавам стари вярвания, за да създам пространство за божествената истина, докато преминавам към следващото ниво от живота си.

 

14429

Similar Posts