Астрология

29.08.2023: Астрологичен съвет за 29 август 2023, вторник, за всяка зодия

Астрологичен съвет за 29 август 2023

 

 

Астрологичен съвет за 29 август 2023, вторник, за зодия Овен

Милосърдието и щедростта, присъщи на вас, ще донесат осезаеми ползи: напълно възможно е някой от хората, от които сте се възползвали, да иска да ви благодари – не отказвайте благодарност.

 

 

Астрологичен съвет за 29 август 2023, вторник, за зодия Телец

Не се колебайте да поемете инициативата: днес това е най-добрият начин да представите способностите си пред началството, да постигнете одобрение и материална награда.

 

 

Астрологичен съвет за 29 август 2023, вторник, за зодия Близнаци

Показвайки истинския мащаб на вашите таланти, можете да разчитате както на признанието на другите – преди всичко на вашите колеги – така и на бързо израстване в кариерата.

 

 

Астрологичен съвет за 29 август 2023, вторник, за зодия Рак

Не е моментът да сте скромни – известно е, че това е най-краткият път към забвението. Решително предложете на ръководството проект, ако е планиран от дълго време.

 

 

Астрологичен съвет за 29 август 2023, вторник, за зодия Лъв

В този ден не можете да оставите нещата да вървят сами: за да успеете, трябва внимателно да планирате деня си и да не се разсейвате от странични теми и разговори.

 

 

 

Астрологичен съвет за 29 август 2023, вторник, за зодия Дева

Мощен поток от енергия, който ще се спусне върху вас в този ден, трябва да бъде насочен към занимание, което има всички шансове за успех – не трябва да губите време и усилия по съмнителни въпроси.

 

 

 

Астрологичен съвет за 29 август 2023, вторник, за зодия Везни

Препоръчва се решаването на всякакви финансови въпроси – от плащания за комунални услуги до откриване на банкови сметки и депозити, в този ден те обещават да бъдат особено успешни.

 

 

Астрологичен съвет за 29 август 2023, вторник, за зодия Скорпион

Грижейки се за другите, не забравяйте за себе си: делът на здравия егоизъм не е излишен по всяко време и особено в този ден, така че не трябва да се отказвате от малките удоволствия.

 

 

 

Астрологичен съвет за 29 август 2023, вторник, за зодия Стрелец

Днешният ден може да се окаже изключително важен за целия ви следващ живот – именно с него, с голяма степен на вероятност, ще започне нова, щастлива серия в живота ви.

 

 

 

Астрологичен съвет за 29 август 2023, вторник, за зодия Козирог

В този ден можете да поемете всякакви задачи: може да се наложи да отделите много време и усилия за него – физически и морални, но крайният резултат ще си заслужава.

 

 

 

Астрологичен съвет за 29 август 2023, вторник, за зодия Водолей

Денят, в който известната поговорка „рискът е благородна кауза“ може да се приеме буквално: например, купеният днес тото фиш е много вероятно да донесе добра печалба.

 

 

 

Астрологичен съвет за 29 август 2023, вторник, за зодия Риби

Днес може да осъзнаете, че способностите, дадени ви от природата, са по-големи от тези, които си мислите, че притежавате, а не ги използвате.

 

3825

Similar Posts