Астрология

29.11.2023: 3 зодии не трябва да разрушават нищо на 29 ноември 2023, сряда

29.11.2023 - 3 зодии не трябва да разрушават нищо

29.11.2023, сряда, е ден на хармония, когато умът, душата и тялото на човек са в пълен баланс, от което следва, че всеки от нас трябва да поддържа максимално спокойствие – това ще ни позволи да запазим пълнотата на тези три принципа. По това време е строго забранено да се унищожава каквото и да било – подобни действия могат да нарушат хармонията ни, което няма да има най-добър ефект върху живота ни.

 

Днес, 29 ноември 2023, е нежелателно представителите на всички зодиакални знаци да действат активно, но 3 от тях в никакъв случай не трябва да унищожават нищо. 

 

Овен

За Овена, като най-активния знак на Зодиака, е много трудно да се сдържа и да не прави нищо, в същия ден тази способност ще се увеличи значително, особено в емоционален план. Представителите на знака ще искат да късат и хвърлят – в буквалния смисъл на думата. Но после ще съжаляват.

 

 

Близнаци

Близнаците днес може да са решени да разрушат връзки, които са градили в продължение на много години. След няколко дни те ще разберат, че са сгрешили, но днес никой не може да ги спре – освен тях самите. Така че преди да покажете на любимия човек вратата, помислете внимателно.

 

Риби

Рибите, след като се опознаят от разстояние, правят впечатление на уравновесени и сдържани хора, но в действителност това не е така. В състояние на ярост те могат да унищожат всичко, което им е под ръка. Може би такава сцена дори ще изглежда красива по своему, но е по-добре да се въздържите, скъпи Риби! После ще си благодарите за това.

2190

Similar Posts