Любов и връзки

4 неща, които един истински мъж не трябва да казва на жена

Думи които един истински мъж не трябва да казва на жена

През цялото време чуваме, че мъжът трябва да направи това или онова. И въпреки че в любовта никой на никого не е длъжен, има изключение от това правило. Има фрази, които е по-добре да не казвате на жена, господа! Ето кои са те.

Психолозите казват, че те може да изглеждат нормални, но отблъскват жените, вместо да ги привличат.

 

Кой пък е този?

Много често, когато мъжът флиртува с дама или вече е в ранен стадий на връзка след първата среща, той може да прояви изключително враждебно поведение към другите й обожатели или дори обикновени познати.

Например, той и тя вървят по улицата, всичко е наред и тогава от нищото се появява познат, с която дамата се заговаря. След това мъжът пита враждебно: „Кой беше този?“ Думите могат да бъдат много различни, но такива фрази показват, че той автоматично се записва в черния списък на грубияните.

 

Прекалено много комплименти

Важното е не какви комплименти прави един мъж, а колко често ги прави. Една жена иска да се чувства обичана и специална, но когато реки от думи текат в безкраен кръговрат, това започва да изглежда странно. Най-малкото ще се появят съмнения, че това са празнословия.

Психолозите съветват мъжете (и жените също) да правят комплименти и любовни обяснения само когато са наистина развълнувани. По-добре е да запазите такива думи за особено впечатляващи случаи, за да не изглеждате като дървен философ.

 

 

Тази прическа те прави да изглеждаш по-добре

Никога и при никакви обстоятелства мъжете не трябва да намекват, че една жена не изглежда добре. „По-добре“ означава, че преди това никак, ама никак не е било „добре“. Заменете фразата със: „С тази прическа си още по-красива“!

 

Казах ти

Всяко експоненциално превъзходство е обидно. Ако мъжът е бил прав, не бива да го натяква. Неговата любима сама ще си направи изводите и ще му е благодарна, че си е премълчал да я нахока. Не намеквайте за своята правота, ако така или иначе е очевидна.

Ако постоянно злоупотребявате с тези фрази, рано или късно ще има лоши последствия. Ето защо, скъпи мъже, бъдете малко по-въздържани и ще се радвате на вечно щастие и любов!

7129

Similar Posts