Любов и връзки

5 неща, за които мъжете не говорят, но искат жените да ги знаят

5 неща за които мъжете не говорят

Има много неща, които любимият ви би искал да знаете за него, но пък и не желае да говори за тях.

Дали умишлено не споделя тези неща с вас или просто двамата не сте разговаряли откровено дълго време? Това няма значение, нека да видим кои са те, защото това ще бъде от голяма полза за щастливата ви връзка.

Че той ви обича

Вие сте центърът на неговата Вселена, дори и да не мислите така. Не винаги му е лесно да изрази чувствата си или да говори за тях, въпреки че показва любовта си по други начини. И докато вие предпочитате прегръдки и любовни обяснения, той показва чувства към вас, като ви купува любимите лакомства или коси тревата в двора.

Че го боли, когато го критикувате публично

Когато се шегувате, че той не може да намери нищо, че не слуша какво му казвате или че е сякаш „паднал от небето“, на него изобщо не му е смешно. Когато го критикувате публично, той се срамува. С течение на времето тези коментари започват да подкопават вярата му във вас като любящ партньор. Не го правете.

Че иска да бъде номер едно за вас

Въпреки че обича вашата отдаденост към децата, понякога се чувства изоставен. Понякога той иска да се чувства по-важен за вас от всичко друго на света. Например, когато се опитва да говори с вас, а децата се намесват в разговора през цялото време. Мъжът трябва да чувства, че е най-важен за вас.

Той е пълноправен партньор, помощник в отглеждането на деца, но в същото време не иска да се бори за вниманието на „супер мама“. Той се нуждае от вас, копнее дапроявите интерес към него, да прекарвате времето с него и периодично да се показвате с него пред хората.

А и способността да покажете на децата си, че бракът ви е на първо място, е ценен урок, който ще им бъде от полза в бъдеще.

Че самочувствието му е пряко повлияно от способността му да се грижи за вас

Ако вашият съпруг е безработен в момента и това определено причинява напрежение във връзката, не се изненадвайте въобще. За него е важно да разберете колко трудно му е да приеме факта, че не може да ви осигури. Ако се притеснявате за финансовото си състояние, това само го влошава, защото един вид той ви разочарова.

Няма нищо по-приятно за един мъж от това да може да се грижи за семейството си. Трябва да осъзнаете, че парите са много важен въпрос за всеки мъж. Опитайте се да проявите повече разбиране.

Че той копнее за вашето признание

Той иска да знае, че оценявате всичко, което прави за вас, както и че го оценявате заради това, което е.

И ако се оплаквате от неща, които прави погрешно, за него е трудно да разбере дали го оценявате или не. След всеки ваш коментар, опитайте се веднага да компенсирате забележката с пет положителни неща, които обичате в него. Така ще изгладите негативния ефект от критиката си.

Да, понякога можем да бъдем твърде заети с ежедневните си дейности и да забравим за необходимостта да изразим благодарност, като същевременно отделим малко време да се оплачем от съпруга си.

Опитайте се да отделяте няколко минути всеки ден преди лягане, за да кажете на съпруга си какво харесвате в него и защо.

Непременно изпробвайте тези пет съвета и ще останете приятно изненадани от положителния и при това моментален ефект, който ще окажат те върху връзката ви.

Приемете начина, по който съпругът ви изразява любовта си към вас, не бъдете критични.

Нека той знае, че е вашият „номер едно“, наблюдавайте ефекта от това как изразявате признателността си към него.

По този начин показвате на любимия човек, че сте готови да работите за подобряване на връзката ви.

Че той е всичко за вас.

15040

Similar Posts