Любов и връзки

5 типа жени, които отблъскват мъжете: От кои дами господата бягат като попарени

жени-които-отблъскват-мъжете

Ако често ви се случва да не можете да задържите мъжете в живота си задълго, може би това не е случайност. Разбира се, винаги има конкретни обстоятелства, които могат да повлияят така да се каже „отвън“ и вие самата да не можете да сторите нищо. Но, ако все пак, забележите тенденция в неуспеха да се сближите истински с някого, на когото държите, може да проверите дали не е заради някоя от долните причини. Не приемайте съветите като упрек, защото в никакъв случай не са. По-скоро гледайте на тях като на възможност да подобрите живота си, ако, разбира се, го искате.

Кои типове жени отблъскват мъжете?

Жената пиявица

Тя контролира всяка стъпка на любимия си, притеснява го нон стоп с телефонни разговори и иска да се омъжи на всяка цена за него. Мъжът е завоевател по природа, а жената пиявица го кара да заема отбранителна позиция. Вместо да я преследва, той се чуди къде да се скрие от нея. Виснала му е на врата и още от втората среща започва да напира за брак и семейство. И това, ако не е отблъскващо, тогава кое?

Жената принцеса

Тя непрекъснато изисква внимание и чака скъпи подаръци, с които да се похвали пред приятелките си, за да ги накара да й завиждат. За нея е трагедия, ако случайно мъжът не забележи новия й колан, сто и петдесетия чифт обувки и всичко останало, което смята за супер важно, а то всъщност не е. Мъжете трудно се примиряват с ролята на кученца, обаче. Забележат ли, че са ги превърнали в такива, бягат с все сила и не се обръщат назад.

Жената бъбривка

Тя наистина няма умора. Ще „изсипе“ на един дъх всичко, за което се сети, без значение дали това вълнува мъжа до нея или не. Тя го прави не защото търси съвет, а просто защото се прехласва по собственото си красноречие. Докато е във вихъра си се чувства значима, но не прави сметка колко е досадно това. Всички жени са бъбривки по природа, но някои си знаят мярката, а други – не. Е, проблемът си е техен. Когато се прибере вечер вкъщи, мъжът търси спокойствие. Ако не го намира, просто ще смени дома.

Спорещата жена

Тя във всичко намира кусури, специално подбира опасни теми и търси причина да спори и да се кара. С такава жена мъжът е в постоянно напрежение. Нищо чудно, че няма сили да издържи дълго. Който и да е на негово място, ще търси да избяга възможно най-далеч

Жената интелектуалка

Мис Съвършенство всяка секунда се опитва да подчертае своето превъзходство, да коригира и изправя кривотиите на мъжа, но не и своите. Съвършени хора няма, тя го знае, но въпреки това си мисли, че ще успее да убеди любимия си в обратното. Грешка. Може в началото и да го обърка, но той бързо ще се усети и ще избяга.

С изброяването на горните типажи не претендираме за изчерпателност. Има още много други типове жени, които с поведението си могат да прогонят дори най-търпеливия и благосклонен мъж.

Затова, ако се разпознаете, макар и частично, в някоя от горните характеристики, е време да се промените. Преди да е станало твърде късно.

 

Всички тези типажи са силно преувеличени и рядко се срещат в чист вид, но умната жена веднага ще успее да прочете между редовете и ще разбере какво трябва да промени в себе си, ако иска да бъде за дълго вдъхновение и опора за своя партньор. 

6815

Similar Posts