Астрология

5 знака от зодиака, които не прощават предателството

Зодии които не прощават предателството

Астролозите обаче са убедени, че тези знаци на зодиака няма да простят предателство под никакъв предлог.

Скорпион

Предателството към Скорпион може да се приравни със собствената ви смърт. Той ще отмъсти коварно и жестоко. Този знак буквално е създател на ръководство, посветено на темата за унищожаването на предателите. И е готов да се справи с тях на всяко едно ниво – и физическо, и психическо. Скорпионите никога няма да простят на близките си, ако ги предадат.

 

Рак

Подопечните на Луната възприемат семейните отношения като основа на ценностите. Ако Ракът остане сам, животът му рядко върви добре след това. На самия представител на знака му е трудно да прекъсне връзка. Може да издържи на ужасна болка, докато най-накрая сложи точката. Ракът напълно осъзнава, че не е способен да прости предателството. Измамите ли го, той ще ви изтрие от живота си завинаги.

 

Телец

Доверието е най-ценното нещо в живота на Телците. Ако поне веднъж е бил нарушено, тогава е невъзможно да го възстановите. Отмъщението на Телеца е обмислено, балансирано, неотменимо. Дори и да му са необходими няколко години, за да изпълни своя план за отмъщение, той все пак ще успее. Нека привидното му спокойствие не ви заблуждава. Изведнъж в живота на предателя ще започнат да се появяват проблеми, сякаш от нищото.

 

Близнаци

Когато дойде ред на Близнаците да се изправят пред изневярата, те се оттеглят и са готови да отговорят със същото. Хората от тази зодия не вярват на любовта и не умеят да се привързват, а чуят ли за изневяра, се разделят напълно без повторен шанс.

Близнаците са в състояние да говорят за това как са били измамени публично и впоследствие дори да започнат афера с един от приятелите на измамника, така че да съсипят бившата си половинка.

Везни

Любовните отношения в живота на Везните винаги са водещи сред всички други области. Ако в романтична връзка тези хора имат вълнение, това веднага се отразява на качеството на живот на знака.

 

Изневярата лишава Везните от почва, разрушителна е за техните идеали и може да ги накара да се съмняват в любовта като цяло. Представителите на зодията просто умират след предадена любов. Жените Везни се потапят в най-мрачната депресия, а мъжете, след организирана драматична кулминация, събират багажа и си тръгват завинаги.

Всеки реагира на изневярата по свой начин, но болката е еднаква за всички.

798

Similar Posts