Астрология

Ако искате да бъдете с мъж Телец: За какво трябва да се подготвите

ако искате да бъдете с мъж телец

Мъжът зодия Телец, е доста податлив човек. Той не обича да бърза, винаги е внимателен и точен. Може да се нарече романтик. 

По въпроса за брака обаче той трябва да мисли много. Ако сте спечелили сърцето му, тогава се пригответе да станете най -щастливата жена в света.

Той ще бъде сантиментален, тактичен, до последно ще се опита да ви изненада с невероятни действия.

Телецът ще забележи всеки детайл във вас – красива коса, приятен аромат на парфюм  и ще направи всичко, за да усетите вниманието му.

Мъжът Телец обича красивата музика, обича да дава подаръци. Той е добър баща, особена слабост изпитва към дъщерите си.

Мъжът Телец знае как да установи дисциплина, докато е щедър към капризите на жена си. Но той винаги е зает с бъдещето, следователно работи много и се уморява много. Никога не бързайте с Телеца.

Той обича гостите, комфорта. Същността на неговата любов е много естествена и проста. Той е лоялен и честен.

Неговият инат може да се разглежда като търпение.

Грижете се добре за този мъж и ще сте любимата жена и съпруга за него. Той ще помни всички важни дати. И със сигурност ще ви накара да се почувствате като принцеса на тях.

Обикновено Телецът е спокоен. Той се нуждае от жена, която знае как да оцени истинското и скъпото. Затова не трябва да повишавате глас, да налагате мнението си.

Покажете най -добрите си качества – загриженост, женственост, лоялност. Научете се да поискате прошка, когато това е необходимо, не бъдете от жените, които вечно мрънкат и се оплакват и той никога няма да ви напусне.

1116

Similar Posts